Header Ads Widget

They Live in the Grey (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "They Live in the Grey" 2022 cu actorii Michelle Krusiec, Ken Kirby și Madelyn Grace. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "They Live in the Grey".


Despre filmul They Live in the Grey

They Live in the Grey este un film de groază și suspans american realizat în 2022 și regizat și scris de Abel Vang, Burlee Vang. Filmul o urmărește pe Claire, în timp ce investighează un caz de abuz asupra unor copii și descoperă că familia este chinuită de o entitate supranaturală. Filmul îi are în distribuție pe actorii Michelle Krusiec, Ken Kirby, Madelyn Grace, J.R. Cacia, Ellen Wroe, Mercedes Manning, Willie S. Hosea, Audrey Moore, Jaden Tran, Cami Storm și Richard Steinmetz.


Filmul american horror și thriller "They Live in the Grey" este produs de companiile STANDOFF Pictures și Whiskey Stream Productions, și a avut premiera pe data de 17 februarie 2022 în streaming pe internet, pe platforma de streaming Shudder.


Sinopsis la filmul They Live in the Grey

În timp ce investighează un caz de abuz asupra copiilor, o tânără asistentă socială descoperă că o entitate supranaturală chinuie familia. Pentru a salva părinții de la pierderea custodiei copilului lor, ea trebuie să-și înfrunte temerile și să-și folosească clarviziunea pentru a opri forța răuvoitoare.





Distribuție Actori în filmul They Live in the Grey

Michelle Krusiec, Ken Kirby, Madelyn Grace, J.R. Cacia, Ellen Wroe, Mercedes Manning, Willie S. Hosea, Audrey Moore, Jaden Tran, Cami Storm, Richard Steinmetz, Ian Stanley, Bunny Levine, Patrick Hume, Naomi Matsuda, Ray Julian Torres, Krystle Martin, Bernard Bullen, Skylar St. John, Eve Sigall, Kevin Indio Copeland, Paige Simons, Jordan Essoe, Billy Khoury

Regizor
Abel Vang, Burlee Vang

Scenarist
Abel Vang, Burlee Vang

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
17 Februarie 2022 pe internet - platforma Shudder

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
They Live in the Grey titlul original, The Uncanny titlu alternativ

Este filmul They Live in the Grey pe HBO Max

Din păcate filmul They Live in the Grey încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul They Live in the Grey pe Netflix?

Din păcate filmul They Live in the Grey încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului They Live in the Grey

Asistenta socială Claire Yang a fost bântuită de ani de zile de viziuni pe care abia acum începe să le înțeleagă ca o conexiune cu lumea spiritelor. Când i se atribuie un nou caz de abuz domestic, ea descoperă că problema este cauzată de o entitate supranaturală și trebuie să-și folosească clarviziunea pentru a ajuta la salvarea familiei.


Trailer la filmul "They Live in the Grey" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii