Header Ads Widget

I Love That for You (Serial comedie 2022) trailer și detalii

Serial comedie online "I Love That for You" 2022, cu actorii Vanessa Bayer, Molly Shannon și Jenifer Lewis. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "I Love That for You".


Despre serialul I Love That for You

Love That for You este un serial de televiziune de comedie american de la Showtime, creat și produs executiv de Vanessa Bayer și Jeremy Beiler. Serialul o are în rol pricipal pe Vanessa Bayer în rolul Joanna Gold, o gazdă aspirantă pentru canalul de cumpărături SVN, care minte că boala ei din copilărie a revenit pentru a-și păstra locul de muncă; povestea este inspirată din experiența personală cu leucemia din copilărie a actriței Vanessa Bayer. În alte roluri îi găsim pe actorii Molly Shannon, Jenifer Lewis, Matt Rogers, Paul James, Matt Malloy, Bess Armstrong, Punam Patel, Ayden Mayeri, Jason Schwartzman și Johnno Wilson.


Serialul american de comedie "I Love That for You" este produs de companiile Annapurna Television și Semi-Formal Productions, și a avut premiera pe 29 aprilie 2022 la televiziunea Showtime.


Sinopsis la serialul I Love That for You

O femeie depășește leucemia din copilărie pentru a-și îndeplini visul de a deveni gazdă la o rețea de cumpărături la domiciliu.





Actorii principali în distribuția serialului I Love That for You

Vanessa Bayer, Molly Shannon, Jenifer Lewis, Matt Rogers, Paul James, Matt Malloy, Bess Armstrong, Punam Patel, Ayden Mayeri, Jason Schwartzman, Johnno Wilson, Danny Max, Bayne Gibby, Chrissie Fit, Shelagh Ratner, Tara Karsian, Anna Carini, Michelle Noh, Hardy Awadjie, Donna Jay Fulks, Sophie Pollono, Joanna Sotomura, Christopher Chen, Wendi De Barros, Tiffanie Young, Cullen Douglas, Shannon Dee, Jennifer Peo, Anusha Angur, Livia Treviño, Nikki Tuazon, Mathew Trent Hunnicutt, Gabriel Womack, Emma Potts, Kyler Pettis, Peggy Dunne, Melissa Jo Bailey, David Fyne, Meghan Barton, Tiffany Bank, Larry Fields, Tami Sagher, Krista Kalmus

Regizori: Vanessa Bayer

Creatori: Vanessa Bayer, Jeremy Beiler

Genul filmului serial: Comedie, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 29 Aprilie 2022 la televiziunea Showtime

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: I Love That for You titlul original, Big Deal titlu alternativ

Producători: Annapurna Television, Semi-Formal Productions

Distribuitor: Showtime

Țara: America

Este serialul I Love That for You pe HBO Max

Din păcate serialul I Love That for You încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul I Love That for You pe Netflix

Din păcate serialul I Love That for You încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial I Love That for You

Inspirată de evenimente adevărate, această nouă comedie hilară o urmărește pe Joanna Gold (Vanessa Bayer), supraviețuitoarea leucemiei din copilărie, în timp ce își urmărește visul de o viață de a deveni gazda canalului de cumpărături de acasă. Renunțând la eticheta de „fata cu cancer”, se îndepărtează de părinții ei, începe o poveste de dragoste "în devenire" pentru prima dată în viața ei de adult și se împrietenește cu idolul ei (Molly Shannon), vedeta carismatică a rețelei. Dar când o mică minciună adresată șefei ei (Jenifer Lewis) se transformă într-o mare avalanșă de zăpadă, Joanna constată că trăirea visului are un preț ridicat.



Trailerul filmului serial "I Love That for You" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii