Header Ads Widget

Breath (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și thriller online "Breath" 2022 cu actorii James Cosmo, Rachel Daigh și Neb Chupin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Breath".


Despre filmul Breath

Breath este un film din 2022 produs în Italia în limba engleză, regizat de John Real după un scenariu creat de el însuși împreună cu Adriana Marzagalli. Filmul a avut premiera în Marea Britanie pe 10 ianuarie 2022. În rolurile principale îi găsim pe actorii James Cosmo, Rachel Daigh și Neb Chupin.


Filmul este o combinație de dramă și thriller și a fost produs de compania Real Dreams Entertainment și distribuit în America de Uncork'd Entertainment.


Sinopsis la filmul Breath

Lara Winslet este un geolog expert în vulcanologie. Ea este alături de echipa ei pentru a efectua niște sondaje și într-o zi decide să rămână mai mult pentru a termina niște lucrări. Ea are un accident, căzând într-o gaură din pământ și rămâne blocată acolo înăuntru, unde nimeni nu o poate nici să o vadă, nici să nu o audă. Acum este o cursă contra cronometru pentru a ieși în siguranță.





Distribuție Actori în filmul Breath

James Cosmo, Rachel Daigh, Neb Chupin

Regizor
John Real

Scenarist
Adriana Marzagalli, John Real

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
10 Ianuarie 2022

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Breath titlul original

Este filmul Breath pe HBO Max

Din păcate filmul Breath încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Breath pe Netflix?

Din păcate filmul Breath încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Breath

Lara Winslet este un geolog expert în vulcanologie. Ea este împreună cu echipa sa de lucru pe un vulcan pentru a efectua sondaje. La sfârșitul unei zile de muncă, Lara decide să mai stea puțin pentru a termina un examen și rămâne foarte singură. Revenind, are un accident, căzând într-o groapă din pământ și rămâne blocată acolo înăuntru, unde nimeni nu o poate nici să o vadă, nici să nu audă. Această experiență o va determina să-și examineze întreaga viață și să se gândească la fiica ei.


Trailer la filmul "Breath" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii