Header Ads Widget

Love Classified (Film romantic 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "Love Classified" 2022 cu actorii Matthew Kevin Anderson, Rohain Arora și Abraham Asto. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Love Classified".


Despre filmul Love Classified

Love Classified este un film de comedie romantică american din 2022 regizat de Stacey N. Harding după un scenariu de Lynn Sternberger și creat pentru canalul de televiziune Hallmark Channel. În film, romanciera Emilia încearcă să se reconecteze cu copii ei adulți Taylor și Zach. În distribuția filmului îi găsim pe actorii Katherine McNamara, Melora Hardin, Max Lloyd-Jones, Arienne Mandi, Matthew Kevin Anderson, Rohain Arora, Abraham Asto, Matina Birtch și Dominic Fugere.


Filmul romantic american "Love Classified" este produs de companiile Crown Media Productions și Front Street Pictures, și a avut premiera pe data de 16 Aprilie 2022 la televiziunea Hallmark Channel.


Sinopsis la filmul Love Classified

O poveste de viață marca Hallmark despre romanciera Emilia care încearcă să se reconecteze cu copii ei adulți acum, Taylor și Zach.




Distribuție Actori în filmul Love Classified

Matthew Kevin Anderson, Rohain Arora, Abraham Asto, Matina Birtch, Dominic Fugere, John Gillich, Melora Hardin, Jamall Johnson, Levon Kendall, Max Lloyd-Jones, Arienne Mandi, Katherine McNamara, Baraka Rahmani, Louriza Tronco, Paul Campbell, Ashley Williams

Regizor
Stacey N. Harding

Scenarist
Lynn Sternberger

Genul filmului
Comedie, Familie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
16 Aprilie 2022 pe Hallmark

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Love Classified titlul original

Este filmul Love Classified pe HBO Max

Din păcate filmul Love Classified încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Love Classified pe Netflix?

Din păcate filmul Love Classified încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Love Classified

Melora Hardin o înfățișează pe romanciera Emilia, descrisă ca un vârtej care suflă înapoi în viața copiilor ei adulți, Taylor (Katherine McNamara) și Zach (Max Lloyd-Jones), sub pretextul unui semn de carte aranjat de librăria locală a orașului ei natal. În timp ce Emilia încearcă să se reconecteze, Taylor și Zach explorează relațiile noi și trecute printr-o aplicație care se mândrește cu o conexiune umană de modă veche prin intermediul anunțului. Zach are șansa de a vindeca răni vechi, în timp ce Taylor se potrivește cu o femeie care schimbă modul în care a gândit întotdeauna despre dragoste. Aceasta este o poveste atât de distractivă a scriitoarei Lynn Sternberger, care este în cele din urmă o poveste de dragoste, familie și angajament în toate formele sale. Cu o distribuție care îi include pe Melora Hardin, Arienne Mandi, Katherine McNamara și Max Lloyd-Jones pentru a aduce acest film la viață, va pune fără îndoială un zâmbet pe fețele spectatorilor noștri în această primăvară”, a declarat Lisa Hamilton Daly, EVP Programming Crown. Media Family Networks. Filmul este produs de Neal Dodson, cu Stacey Harding regizat dintr-un scenariu de Sternberger.


Trailer la filmul "Love Classified" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii