Header Ads Widget

Thor: The Dark World (Trailer Film 2013) Thor 2: Întunericul

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "Thor 2: The Dark World" 2013 cu actorii Chris Hemsworth, Natalie Portman și Tom Hiddleston. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Thor: Întunericul.

Pe scurt despre filmul Thor: Întunericul: Thor: The Dark World este un film american din 2013 cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Thor, produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este continuarea lui Thor (2011) și al optulea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU).

Filmul a fost regizat de Alan Taylor după un scenariu de Christopher Yost și echipa de scriitori formată din Christopher Markus și Stephen McFeely. Actorul Chris Hemsworth joacă în rolul lui Thor, alături de Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander și Rene Russo.

În film, Thor și Loki (Hiddleston) fac echipă pentru a salva Cele Nouă Tărâmuri de Elfii Întunecați.



Distribuție Actori: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo, Alice Krige, Clive Russell, Jonathan Howard

Regizor: Alan Taylor

Scenarist: Christopher Yost, Christopher Markus, Stephen McFeely

Genul filmului: Actiune, Aventuri, Fantastic, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematic Marvel

Data de lansare: 5 Noiembrie 2013

Premiera în România: 8 Noiembrie 2013

Cunoscut și ca: Thor 2

Descriere film Thor: The Dark World: Cu mii de ani în urmă, o rasă de ființe cunoscută sub numele de Elfi întunecați a încercat să trimită universul în întuneric folosind o armă cunoscută sub numele de Eter. Războinicii din Asgard i-au oprit, dar liderul lor Malekith (Christopher Eccleston) a scăpat pentru a aștepta o altă oportunitate. Războinicii găsesc Eterul și, deoarece nu poate fi distrus, încearcă să-l ascundă. În prezent, Jane Foster (Natalie Portman) așteaptă întoarcerea lui Thor (Chris Hemsworth), deși au trecut doi ani de când s-au văzut ultima dată. Între timp, Thor a încercat să aducă pacea în cele nouă tărâmuri. Jane descoperă o anomalie asemănătoare cu cea care l-a adus pe Thor pe Pământ. Ea merge să investigheze, găsește o gaură de vierme și este aspirată în ea. Întors pe Asgard, Thor dorește să se întoarcă pe Pământ, dar tatăl său, Odin (Sir Anthony Hopkins), refuză să-l lase. Thor află de la Heimdall (Idris Elba), care poate vedea în toate tărâmurile, că Jane a dispărut. Thor se întoarce apoi pe Pământ exact când Jane reapare. Totuși, când niște polițiști încearcă să o aresteze, o energie necunoscută îi respinge. Thor o aduce apoi pe Jane la Asgard pentru a afla ce sa întâmplat cu ea. Când energia este eliberată din nou, ei descoperă că atunci când Jane a dispărut, ea s-a intersectat cu Eterul și acesta a intrat în ea. Malekith, după ce simte că este momentul să lovească acum, caută Eterul. El atacă Asgard și mama lui Thor, Frigga (Rene Russo), este ucisă protejând-o pe Jane. Odin vrea să o țină pe Jane pe Asgard pentru ca Malekith să vină. Thor nu este de acord cu planul său, așa că împreună cu luptătorii săi, decide să o ia pe Jane și cere ajutorul fratelui său, Loki (Tom Hiddleston). Din păcate, motivațiile lui Loki rămân necunoscute.

Trailer la filmul "Thor: The Dark World" - 2013 - Thor: Întunericul

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

JackMason a spus…
toate tărâmurile