Header Ads Widget

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Trailer Film 2022) Doctor Strange în Multiversul Nebuniei

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "Doctor Strange în Multiversul Nebuniei" 2022 cu actorii Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen și Rachel McAdams. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Doctor Strange in the Multiverse of Madness".

Despre filmul Doctor Strange în Multiversul Nebuniei: Doctor Strange in the Multiverse of Madness este un film american cu super eroi bazat pe personajul Doctor Strange din revistele desenate Marvel Comics. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, acesta se dorește a fi continuarea filmului Doctor Strange din 2016 și al 28-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul este regizat de Sam Raimi după un scenariu scris de Jade Halley Bartlett și Michael Waldron și îi are în distribuție pe Benedict Cumberbatch în rolul lui Stephen Strange, alături de Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen și Xochitl Gomez. În film, Strange dezlănțuie un rău neimaginabil în timp ce se confruntă cu un prieten devenit inamic.

Regizorul și co-scenizatorul Doctor Strange, Scott Derrickson, avea planuri pentru o continuare din octombrie 2016. El a semnat să revină ca regizor în decembrie 2018, când s-a confirmat că Benedict Cumberbatch se va întoarce în rolul Doctor Strange. Titlul filmului a fost anunțat în iulie 2019 împreună cu implicarea actriței Elizabeth Olsen, în timp ce Bartlett a fost angajat să scrie filmul în octombrie. Derrickson a demisionat din funcția de regizor în ianuarie 2020, invocând diferențe creative. Luna următoare, Waldron s-a alăturat proiectului, iar Sam Raimi a preluat funcția de regizor din aprilie 2020. Filmările au început în noiembrie 2020 la Londra, dar au fost suspendate în ianuarie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. Producția a fost reluată în martie 2021 și s-a încheiat la mijlocul lunii aprilie în Somerset. Filmările au avut loc și în Surrey și Los Angeles.

Filmul Doctor Strange in the Multiverse of Madness este programat să fie lansat în Statele Unite pe 6 mai 2022, ca parte a fazei a patra a Universului Cinematografic Marvel.

Sinopsis: Filmul îl urmărește pe Doctor Strange care dezlănțuie un rău de neimaginat și în același timp se confruntă cu un prieten devenit inamic.



Distribuție Actori: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez, Patrick Stewart, Michael Stuhlbarg, Bruce Campbell, John Krasinski, Charlize Theron, Jett Klyne, Julian Hilliard, Hayley Atwell, Anson Mount, Lashana Lynch, Sheila Atim, Adam Hugill, Ross Marquand, Andy Bale, Ako Mitchell, Momo Yeung, Daniel Swain, Topo Wresniwiro, Eden Nathenson, Vinny Moli, Charlie Norton, Aliyah Camacho, Ruth Livier, Chess Lopez, David K.S. Tse, Yasmin Chadwick, Anthony Knight, Nuakai Aru, Victoria Grove, Joshua Neil, Nina Jalava, Joshmaine Joseph, Yenifer Molina, Kevin Dalton, Orphee Sidibe, Gregory Fung, Cecilia Appiah, Victoria Sterling, Jordan Alexandra, Bobbie Little, Gabriella Cooper-Parsons, André Layne, Michael Waldron, Bridget Hoffman, Scott Spiegel, Jessica Pennington, Andrew Morgado, Audrey Wasilewski, Soo Cole, Tony McCarthy, Christian Rummel

Regizor: Sam Raimi

Scenarist: Jade Halley Bartlett, Michael Waldron

Genul filmului: Actiune, Aventuri, Fantastic, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel, Filme cu Doctor Strange, Filme 2022

Data de lansare: 6 mai 2022 în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca: Doctor Strange 2

Descriere film Doctor Strange in the Multiverse of Madness: În urma evenimentelor din Spider-Man: No Way Home (2021), primul sezon din Loki (2021) și WandaVision (2021), cercetarea continuă a Doctorului Stephen Strange asupra Pietrei Timpului este împiedicată de un prieten devenit dușman, ceea ce a făcut ca Doctor Strange să dezlănțuie un rău de neimaginat.

Trailer la filmul "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" - 2022 Doctor Strange în Multiversul Nebuniei


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii