Header Ads Widget

Doctor Strange (Trailer Film 2016)

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "Doctor Strange" 2016 cu actorii Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor și Rachel McAdams. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Doctor Strange".

Despre filmul Doctor Strange: Doctor Strange este un film american din 2016, bazat pe personajul Marvel Comics cu același nume. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 14-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul a fost regizat de Scott Derrickson după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jon Spaihts și C. Robert Cargill și îl are în rolurile principale pe Benedict Cumberbatch în rolul neurochirurgului Stephen Strange, alături de Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Mads. Mikkelsen și Tilda Swinton. În film, Strange învață artele mistice după un accident de mașină care i-a încheiat cariera.

Doctor Strange a avut premiera mondială în Hong Kong pe 13 octombrie 2016 și a fost lansat în Statele Unite pe 4 noiembrie, ca parte a fazei a treia a MCU. Filmul a încasat peste 677 de milioane de dolari în întreaga lume, a fost primit cu laude pentru distribuția sa și a primit o nominalizare la Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale. O continuare, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, este programată să fie lansată pe 6 mai 2022.

Sinopsis: În timpul unei călătorii de vindecare fizică și spirituală, un neurochirurg strălucit este atras în lumea artelor mistice.


Distribuție Actori: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Zara Phythian, Alaa Safi, Katrina Durden, Topo Wresniwiro, Umit Ulgen, Linda Louise Duan, Mark Anthony Brighton, Meera Syal, Amy Landecker, Sarah Malin, Kobna Holdbrook-Smith, Elizabeth Healey, Guillaume Faure, Ezra Faroque Khan, Kimberly Van Luin, Pat Kiernan, Chris Hemsworth

Regizor: Scott Derrickson

Scenarist: Jon Spaihts, Scott Derrickson, C. Robert Cargill

Genul filmului: Actiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data de lansare: 13 Octombrie 2016

Premiera în România: 4 Noiembrie 2016

Cunoscut și ca:

Descriere film Doctor Strange: „Doctor Strange” de la Marvel urmărește povestea talentatului neurochirurg Doctor Stephen Strange care, după un tragic accident de mașină, trebuie să lase orgoliul deoparte și să învețe secretele unei lumi ascunse de misticism și dimensiuni alternative. Cu sediul în Greenwich Village din New York, Doctor Strange trebuie să acționeze ca un intermediar între lumea reală și ceea ce se află dincolo, utilizând o gamă largă de abilități metafizice și artefacte pentru a proteja Universul Cinematografic Marvel.

Trailer la filmul "Doctor Strange" - 2016

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii