Header Ads Widget

WandaVision (Serial Marvel 2021) trailer și detalii

Serial de acțiune sf "WandaVision" 2021, cu actorii Elizabeth Olsen, Paul Bettany și Kathryn Hahn - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "WandaVision".

Despre serialul WandaVision: WandaVision este un serial de televiziune american creat de Jac Schaeffer pentru serviciul de streaming Disney+, bazat pe Marvel Comics, cu personajele Wanda Maximoff / Scarlet Witch și Vision. Este primul serial de televiziune din Universul Cinematografic Marvel (MCU) produs de Marvel Studios, împărtășind continuitate cu filmele francizei și având loc după evenimentele din filmul Răzbunătorii: Sfârşitul jocului (2019). Jac Schaeffer a lucrat ca scenaristă principală, regizorul fiind Matt Shakman.

Elizabeth Olsen și Paul Bettany își reiau rolurile ca Wanda Maximoff și Vision din seria de filme, cu alți actori precum Debra Jo Rupp, Fred Melamed, Kathryn Hahn, Teyonah Parris, Randall Park, Kat Dennings și Evan Peters. Până în septembrie 2018, Marvel Studios dezvolta o serie de seriale limitate pentru Disney+ centrate pe personaje secundare din filmele MCU, cum ar fi Maximoff și Vision, cu Elizabeth Olsen și Paul Bettany revenind. Jac Schaeffer a fost angajat în ianuarie 2019, serialul fiind anunțat oficial în aprilie, iar Shakman s-a alăturat în august. Serialul aduce un omagiu sitcom-urilor anterioare, Maximoff și Vision trăind într-o realitate care îi poartă prin diferite decenii de televiziune. Filmările au început în Atlanta, Georgia, în noiembrie 2019, înainte ca producția să fie oprită în martie 2020 din cauza pandemiei de COVID-19. Producția a fost reluată în Los Angeles în septembrie 2020 și s-a încheiat în noiembrie.

WandaVision a avut premiera cu primele două episoade pe 15 ianuarie 2021 și a rulat timp de nouă episoade, încheindu-se pe 5 martie. Este primul serial și începutul fazei a patra a MCU. Serialul a primit laude de la critici pentru recrearea sitcom-urilor anterioare și pentru performanțele distribuției sale, în special cele ale lui Olsen, Bettany și Hahn, deși au existat critici pentru final. Serialul a primit numeroase premii, inclusiv 23 de nominalizări la premiile Primetime Emmy, câștigând trei. WandaVision pune bazele pentru filmul Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), în care Elizabeth Olsen își reia rolul de Maximoff, în timp ce un serial spin-off este în curs de dezvoltare, Kathryn Hahn revenind ca Agatha Harkness și Schaeffer, scriitor și producător executiv.



Actorii principali ai serialului WandaVision:
Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kathryn Hahn, Debra Jo Rupp, Josh Stamberg, Teyonah Parris, David Lengel, Amos Glick, Selena Anduze, Randall Park, Kat Dennings, Evan Peters, Fred Melamed, David Payton

Regizori: Matt Shakman

Creatori: Jac Schaeffer

Genul filmului serial: Acțiune, Comedie, Dramă, SF

Număr de episoade pe sezon: 9 episoade

Data de lansare serial: 15 Ianuarie 2021 pe Disney+

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca: The Vision and Scarlet Witch

Producători: Marvel Studios

Distribuitor: Disney+

Țara: SUA

Descriere serial WandaVision: La trei săptămâni după evenimentele din Avengers: Endgame (2019), Wanda Maximoff și Vision trăiesc o viață suburbană idilică în orașul Westview, New Jersey, încercând să-și ascundă adevărata natură. Pe măsură ce împrejurimile lor încep să se miște prin diferite decenii și se confruntă cu diverși tropi de televiziune, cuplul bănuiește că lucrurile nu sunt așa cum par.


Trailerul filmului serial "WandaVision" (2021)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii