Header Ads Widget

The Lost Daughter (Trailer Film Netflix 2021) Fiica Ascunsă

Trailer la filmul dramă produs de Netflix "Fiica Ascunsă" 2021 cu actorii: Olivia Colman, Dakota Johnson și Jessie Buckley. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Lost Daughter".

Pe scurt despre filmul Fiica Ascunsă: Vacanța la plajă a unei femei ia o întorsătură întunecată când începe să se confrunte cu necazurile din trecutul ei.

"Fiica Ascunsă" este un film adecvat copiilor de peste 16 ani.



Distribuție Actori: Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley, Ed Harris, Peter Sarsgaard, Paul Mescal, Oliver Jackson-Cohen, Ellie Mae Blake, Yiannis Cheliotis, Abe Cohen, Dagmara Dominczyk, Jack Farthing, Ellie James

Regizor: Maggie Gyllenhaal

Scenarist: Elena Ferrante, Maggie Gyllenhaal

Genul filmului: Dramă, Filme Netflix 2021

Data de lansare: 2 Septembrie 2021 la festivalul de Film de la Veneția

Premiera în România: 31 Decembrie 2021 pe Netflix

Descriere film "The Lost Daughter": Leda este o divorțată de vârstă mijlocie devotată muncii ei de profesoară de engleză și celor doi copii ai săi. Când fiicele ei pleacă de acasă pentru a fi cu tatăl lor în Canada, Leda anticipează o perioadă de singurătate și dor. În schimb, ușor stânjenită de senzație, se simte eliberată, de parcă viața i-ar fi devenit mai ușoară. Ea decide să ia o vacanță la mare, într-un mic oraș de coastă din sudul Italiei. Dar după câteva zile de calm și liniște, lucrurile iau o întorsătură amenințătoare. Leda întâlnește o familie a cărei prezență neplăcută se dovedește neliniștitoare, uneori chiar amenințătoare. Când are loc un eveniment mic, aparent fără sens, Leda este copleșită de amintirile despre alegerile dificile și neconvenționale pe care le-a făcut ca mamă și de consecințele acestora pentru ea și familia ei. Povestea aparent senină a unei redescoperiri plăcute de către o femeie devine în curând povestea unei confruntări feroce cu un trecut zbuciumat.

Vezi și review la filmul Fiica Ascunsă - The Lost Daughter
Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer la filmul netflix "The Lost Daughter" - 2021 Fiica Ascunsă

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii