Header Ads Widget

The Marvels (Film acțiune sf 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune sf "The Marvels" 2023 cu actorii Brie Larson, Samuel L. Jackson și Iman Vellani. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Marvels".


Despre filmul The Marvels

The Marvels este un film american cu supereroi bazat pe Marvel Comics, cu personajele Carol Danvers / Captain Marvel, Monica Rambeau și Kamala Khan / Ms. Marvel. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, acesta se dorește a fi continuarea filmului Captain Marvel (2019), o continuare a miniseriei de televiziune Ms. Marvel (2022) și al 33-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul este regizat de Nia DaCosta după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Megan McDonnell, Elissa Karasik și Zeb Wells. În distribuție joacă Brie Larson în rolul lui Carol Danvers, Teyonah Parris în rolul Monica Rambeau și Iman Vellani în rolul Kamala Khan, alături de Zawe Ashton, Gary Lewis, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh și Samuel L. Jackson. În film, Danvers, Rambeau și Kamala încep să-și schimbe locurile de fiecare dată când își folosesc puterile și trebuie să facă echipă.

Studiourile Marvel au confirmat planurile de a face o continuare a Captainului Marvel în iulie 2019, iar dezvoltarea a început în ianuarie 2020, cu alăturarea lui McDonnell, iar Brie Larson se pregătea să revină. DaCosta a fost angajat să regizeze în acel august, iar Parris și Vellani s-a dezvăluit că vor fi repartizați în decembrie. Filmările la al doilea film au început la mijlocul lui aprilie 2021 în New Jersey, titlul fiind dezvăluit la începutul lunii mai. Filmările au început la începutul lunii august 2021 și s-au încheiat la jumătatea lui mai 2022, având loc la Pinewood Studios din Buckinghamshire și Longcross Studios din Surrey, Anglia, precum și în Los Angeles și Tropea, Italia. Ceilalți scenariști au fost dezvăluiți în timpul post-producției.


Filmul de acțiune sf The Marvels este programat să fie lansat în Statele Unite pe 10 noiembrie 2023, ca parte a fazei cinci a MCU. În România, filmul va fi lansat subtitrat în cinematografele românești la aceeași dată.


Sinopsis la filmul The Marvels

În timp ce investighează o gaură de vierme legată de Kree, puterile Monicăi Rambeau se încurcă cu cele ale lui Kamala Khan și Carol Danvers. Trio-ul face echipă pentru a determina de ce își schimbă locurile de fiecare dată când își folosesc puterile.





Distribuție Actori în filmul The Marvels

Samuel L. Jackson, Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, Zawe Ashton, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Saagar Shaikh, Mohan Kapur, Caroline Simonnet, Emily Ng, Jessica Zhou, Luke Dixey, Colin Stoneley, Vinod Dhawale, Jonathan Cope, Kei Ichimura, Kamara Benjamin, Tony McCarthy, Michael Oladele

Regizor
Nia DaCosta

Scenarist
Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik, Zeb Wells

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2023

Data de lansare
10 noiembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
10 noiembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Marvels titlul original, The Marvels titlul în România

Este filmul The Marvels pe Netflix?

Din păcate filmul The Marvels încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Marvels

Carol Danvers AKA Captain Marvel și-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree și s-a răzbunat pe Inteligența Supremă. Dar consecințele neintenționate o văd pe Carol suportând povara unui univers destabilizat. Când îndatoririle ei o trimit într-o gaură de vierme anormală legată de un revoluționar Kree, puterile ei se încurcă cu cele ale super-fanei din Jersey City, Kamala Khan, alias Ms. Marvel, și cu nepoata înstrăinată a lui Carol, acum S.A.B.E.R. astronautul căpitan Monica Rambeau. Împreună, acest improbabil trio trebuie să facă echipă și să învețe să lucreze în tandem pentru a salva universul sub numele de „The Marvels”.


Trailer subtitrat la filmul The Marvels (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf The Marvels (2023) cu actorii Samuel L. Jackson, Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, Zawe Ashton, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Saagar Shaikh și Mohan Kapur și regizat de Nia DaCosta.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii