Header Ads Widget

Ms. Marvel (Serial Marvel 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune Marvel "Ms. Marvel" 2022, cu actorii Iman Vellani, Rish Shah și Yasmeen Fletcher - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Ms. Marvel".

Despre serialul Ms. Marvel: TMs. Marvel este un viitor serial de televiziune american creat de Bisha K. Ali pentru serviciul de streaming Disney+, bazat pe personajul din revistele Marvel Comics, Kamala Khan / Ms. Marvel. Se dorește să fie al șaselea serial de televiziune din Universul Cinematografic Marvel (MCU) produs de Marvel Studios, împărtășind continuitate cu filmele francizei. Ali servește ca scenarist principal, iar Adil El Arbi și Bilall Fallah conduc echipa de regie.

Actrița Iman Vellani joacă rolul Kamala Khan / Ms. Marvel, avându-i alături pe Saagar Shaikh, Aramis Knight, Matt Lintz, Zenobia Shroff și Mohan Kapur. Serialul a fost anunțat cu implicarea lui Ali în august 2019. Iman Vellani a fost distribuită în septembrie 2020, iar El Arbi și Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy și Meera Menon angajați ca regizori ai serialului. Filmările au început la începutul lunii noiembrie 2020, filmând în Atlanta, Georgia și New Jersey, înainte de a se încheia în Thailanda în mai 2021.

Serialul Ms. Marvel este programat să aibă premiera la jumătatea anului 2022 și va consta în șase episoade. Va face parte din faza a patra a MCU. Serialul va servi ca pregătire pentru filmul The Marvels (2023), în care Vellani își va relua rolul Kamala Khann împreună cu membri suplimentari ai distribuției.

Sinopsis: Tânăra Kamala Khan crescută în orașul New Jersey, află că are puteri polimorfe.



Actorii principali ai serialului Ms. Marvel:
Iman Vellani, Rish Shah, Yasmeen Fletcher, Matt Lintz, Zenobia Shroff, Laurel Marsden, Mohan Kapur, Aramis Knight, Saagar Shaikh, Shaan Merchant, Emanuel Perez, Rany Abu-Elniaj, Brie Larson

Regizori: Meera Menon, Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

Creatori: Bisha K. Ali

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Comedie

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Număr de sezoane: 1

Data de lansare serial: 2022 pe Disney+

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca: Jersey

Producători: Marvel Studios

Distribuitor: Disney+

Țara: SUA

Descriere serial Ms. Marvel: Kamala Khan, o fană a Răzbunătorilor, în special a super-eroinei Carol Danvers, se luptă să se integreze până când își câștigă propriile puteri.


Trailerul filmului serial "Ms. Marvel" (2022)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii