Header Ads Widget

Stars Fell Again (Film comedie romantică 2023) Trailer și Detalii

Film comedie romantică "Stars Fell Again" 2023 cu actorii James Maslow, Ciara Hanna și Tom Connolly. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Stars Fell Again".


Despre filmul Stars Fell Again

Stars Fell Again este un film de comedie romantică american din 2023 regizat de V.W. Scheich după un scenariu scris împreună cu Uyen Le și Robert Windom. Filmul îi are în distribuție pe actorii James Maslow, Ciara Hanna, Tom Connolly, Melissa Kennemore, Drew Moerlein, Kinsley Isla Dillon, Ali Faulkner, Bill Winkler, Cecilia Kim, Zebedee Row, A.K. Benninghofen, Johnnie Mack.


Filmul de comedie Stars Fell Again este produs de compania Samuel Goldwyn Films și a fost lansat pe 3 februarie 2023 pe internet și limitat în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul Stars Fell Again

Bryce este gata să o ceară în căsătorie pe Madison în timp ce ei îi vizitează familia de Crăciun. Cu toate acestea, nunta spontană a surorii lui Madison, Harper, aruncă planurile perfecte de propunere ale lui Bryce la gunoi.





Distribuție Actori în filmul Stars Fell Again

James Maslow, Ciara Hanna, Tom Connolly, Melissa Kennemore, Drew Moerlein, Kinsley Isla Dillon, Ali Faulkner, Bill Winkler, Cecilia Kim, Zebedee Row, A.K. Benninghofen, Johnnie Mack, Victoria Nicole Dresden, Lisa Carswell, Clayton Cooper, Sanjay Nambiar, Robert Windom, Jon Eiswerth, Ryan Everett

Regizor
V.W. Scheich

Scenarist
Uyen Le, V.W. Scheich, Robert Windom

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
3 februarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Stars Fell Again titlul original, Stars Fell Again titlul în România

Este filmul Stars Fell Again pe Netflix?

Din păcate filmul Stars Fell Again încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Stars Fell Again

Filmul este plasat la un an după filmul original și îi are în rolurile principale pe James Maslow și Ciara Hanna în rolul agentului de la Hollywood Bryce Dixon și, respectiv, clienta devenită iubită Madison Belle, cu cei doi într-o relație sănătoasă și fericită, una care merge atât de bine încât Bryce este gata să facă propunerea. Acest plan este amânat când află că sora lui Madison, Harper (Ali Faulkner) este logodită și nunta este în două zile. În următoarele câteva zile, Bryce și Madison împreună cu toți prietenii lui Harper, inclusiv cel mai bun prieten din copilărie care are sentimente pentru ea, Josh (Drew Moerlein), încearcă să facă nunta cât mai perfectă posibil, în timp ce Bryce încearcă să-și găsească cel mai bun moment de a propune.


Trailer la filmul Stars Fell Again (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii