Header Ads Widget

Past Lives (Film dramă romantică 2023) Trailer și Detalii

Film dramă și romantic "Past Lives" 2023 cu actorii Greta Lee, Teo Yoo și Ji Hye Yoon. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Past Lives".


Despre filmul Past Lives

Past Lives este un film american dramă romantică din 2023 regizat de Celine Song în debutul ei în regie, după un scenariu scris tot de ea. În distribuția filmului joacă pe Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro, Moon Seung-ah, Seung Min Yim, Won Young Choi, Ahn Min-Young, Seo Yeon-Woo, Kiha Chang, Shin Hee-Chul, Jun Hyuk Park, Jack Alberts, Jane Kim și Jojo T. Gibbs.


Filmul dramă și romantic Past Lives este produs de companiile 2AM, A24, CJ ENM Co, CJ Entertainment și Killer Films și a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sundance pe 21 ianuarie 2023 și în Germania pe 19 februarie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.


Sinopsis la filmul Past Lives

Nora și Hae Sung, doi prieteni din copilărie profund conectați, sunt despărțiți după ce familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, ei sunt reuniți pentru o săptămână fatidică în timp ce se confruntă cu noțiunile de iubire și destin.

Distribuție Actori în filmul Past Lives

Greta Lee, Teo Yoo, Ji Hye Yoon, John Magaro, Moon Seung-ah, Seung Min Yim, Won Young Choi, Ahn Min-Young, Seo Yeon-Woo, Kiha Chang, Shin Hee-Chul, Jun Hyuk Park, Jack Alberts, Jane Kim, Noo Ri Song, Si Ah Jin, Yoon Seo Choi, Seung Un Hwang, Jojo T. Gibbs, Emily Cass McDonnell, Federico Rodriguez, Conrad Schott, Kristen Sieh, Oge Agulué, Stephanie Cheng, Nathan Clarkson, Lisa Dennett, Lynn Farrell, Keelia Keelia, Bob Leszczak, John-Deric Mitchell, Keith Michael Pinault, Nadia Ramdass, Skyler Wenger

Regizor
Celine Song

Scenarist
Celine Song

Genul filmului
Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
21 ianuarie 2023 la Festivalul de Film de la Sundance

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Past Lives titlul original, Past Lives titlul în România

Este filmul Past Lives pe Netflix?

Din păcate filmul Past Lives încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Past Lives

Nora și Hae Sung, doi prieteni din copilărie profund conectați, sunt despărțiți după ce familia Norei emigrează din Coreea de Sud. Două decenii mai târziu, ei se reunesc la New York pentru o săptămână fatidică în timp ce se confruntă cu noțiunile de destin, iubire și alegerile care formează o viață, în această poveste de dragoste modernă sfâșietoare.


Trailer la filmul Past Lives (2023) Past LivesTrimiteți un comentariu

0 Comentarii