Header Ads Widget

Lupul Viking (Film horror Netflix 2023) Vikingulven Trailer și detalii

Film horror și thriller produs de Netflix "Lupul Viking" 2023 cu actorii: Liv Mjönes, Arthur Hakalahti și Vidar Magnussen. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Vikingulven".


Despre filmul Lupul Viking

Lupul Viking / Vikingulven este un film netflix norvegian de groază și suspans regizat de Stig Svendsen după un scenariu scris împreună cu Espen Aukan. Filmul o urmărește pe adolescenta Thale, care după ce a asistat la o crimă grotescă la o petrecere în noul ei oraș, începe să aibă viziuni ciudate și dorințe bizare. Filmul îi are în distribuție pe actorii Liv Mjönes, Elli Rhiannon Müller Osborne, Arthur Hakalahti, Sjur Vatne Brean, Vidar Magnussen, Kasper Antonsen, Marius Lien, Øyvind Brandtzæg, Ívar Örn Sverrisson și Jon Stensby.


Filmul horror și thriller Lupul Viking / Vikingulven este produs de companiile Filmkameratene A/S și REinvent Studios și a fost lansat online și subtitrat în România în data de 3 februarie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Lupul Viking

Thale (17 ani) tocmai s-a mutat cu părinții ei într-un orășel după ce mama ei și-a luat un nou loc de muncă în poliția locală. După ce o studentă este ucisă cu brutalitate la o petrecere la care Thale a participat, ea devine un martor cheie. A fost ucigașul un animal? Un lup?





Distribuție Actori în filmul Lupul Viking:

Liv Mjönes, Elli Rhiannon Müller Osborne, Arthur Hakalahti, Sjur Vatne Brean, Vidar Magnussen, Kasper Antonsen, Marius Lien, Øyvind Brandtzæg, Ívar Örn Sverrisson, Jon Stensby, Sverre Breivik, Silje Øksland Krohne, Mia Fosshaug Laubacher, Pål Anders Nordvi

Regizor: Stig Svendsen

Scenariști: Espen Aukan, Stig Svendsen

Genul filmului: Horror, Thriller, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 3 februarie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 3 februarie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Norvegia

Cunoscut și ca
Vikingulven titlul original, Lupul Viking titlul în România

Este filmul Lupul Viking pe Netflix

Da, filmul Lupul Viking este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 3 februarie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Lupul Viking

Thale Berg, în vârstă de șaptesprezece ani, tocmai s-a mutat cu familia în micul oraș Nybo, după ce mama ei s-a alăturat poliției locale. La o petrecere pe plajă cu tinerii locali, un student este ucis cu brutalitate, iar Thale devine martorul cheie în acest caz. Cine sau ce se află în spatele crimei? Există multe indicii că ar putea fi un atac al unui animal. În timpul anchetei, mama lui Thale descoperă că se confruntă cu ceva cu totul diferit și necunoscut. Între timp, Thale începe să vadă și să se comporte ciudat.



Trailer subtitrat la filmul Lupul Viking (2023) Vikingulven


Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror și thriller Lupul Viking (2023) cu actorii Liv Mjönes, Elli Rhiannon Müller Osborne, Arthur Hakalahti, Sjur Vatne Brean, Vidar Magnussen, Kasper Antonsen și Marius Lien și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii