Header Ads Widget

Kill Her Goats (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Kill Her Goats" 2023 cu actorii Kane Hodder, Arielle Raycene și Ellie Gonsalves. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Kill Her Goats".


Despre filmul Kill Her Goats

Kill Her Goats este un film american slasher de groază și suspans scris, produs și regizat de Steve Wolsh. Filmul îi are în rolurile principale Arielle Raycene, Ellie Gonsalves, Monica Sims și Dani Mathers, iar Kane Hodder joacă rolul unui criminal cunoscut sub numele de „Goatface”.


Filmul horror și thriller Kill Her Goats a fost filmet în Cape Cod, în Massachusetts. Filmările au avut loc în octombrie 2015. Ben Bornstein a oferit filmului efecte practice pentru creatură și violență. Filmul este programat să fie lansat în 4K UHD și Blu-ray ca set SteelBook „ediție limitată” și este programat să fie lansat pe 1 martie 2023. Au fost deja lansate produse de promovare, inclusiv un album cu coloană sonoră și un ornament de Crăciun.


Sinopsis la filmul Kill Her Goats

Când Audra primește casa de vis ca un cadou de absolvire, unii oaspeți neinvitați dezvăluie rapid nemulțumirea față de noul proprietar al casei.





Distribuție Actori în filmul Kill Her Goats

Kane Hodder, Arielle Raycene, Ellie Gonsalves, Danielle Mathers, Brianna Kellum, Amberleigh West, Monica Sims, Skyler Seymour

Regizor
Steve Wolsh

Scenarist
Steve Wolsh

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
17 februarie 2023 limitat în cinematografele americane, 21 februarie 2023 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Kill Her Goats titlul original, Kill Her Goats titlul în România

Este filmul Kill Her Goats pe Netflix?

Din păcate filmul Kill Her Goats încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Kill Her Goats

Cadoul de absolvire al Audrei este casa ei de vis, dar devine în curând un coșmar viu atunci când la petrecerea ei de întoarcere vin niște oaspeți neinvitați care nu sunt foarte subtili în legătură cu faptul că nu aprobă noul proprietar al casei.


Trailer la filmul Kill Her Goats (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii