Header Ads Widget

Elementar (Film animație 2023) Elemental Trailer și Detalii

Film animație și comedie "Elementar" 2023 cu actorii Mamoudou Athie și Leah Lewis. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Elemental".


Despre filmul Elementar

Elementar / Elemental este un film american de animație romantică pe computer din 2023, produs de Walt Disney Pictures și Pixar Animation Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Regizat de Peter Sohn și produs de Denise Ream după un scenariu de Brenda Hsueh, filmul îi prezintă pe Leah Lewis și Mamoudou Athie în rolurile principale. Filmul descrie legătura dintre Ember (Lewis), un element de foc și Wade (Athie), un element de apă, care nu se pot atinge unul de celălalt; dar descoperă cât de multe au în comun.


Filmul de animație și comedie Elementar / Elemental se inspiră din tinerețea lui Sohn, care a crescut ca fiu al imigranților din New York City în anii 1970, evidențiind diversitatea culturală și etnică distinctă a orașului. Este programat să fie lansat în Statele Unite pe 16 iunie 2023, zi în care filmul va intra și în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Elementar

Filmul călătorește alături de o pereche improbabilă, Ember și Wade, într-un oraș în care locuitorii din foc, apă, pământ și aer trăiesc împreună. Tânăra înflăcărată și tipul care merge pe fluxul apei sunt pe cale să descopere ceva elementar: cât de multe au de fapt în comun.





Distribuție Actori în filmul Elementar

Mamoudou Athie, Leah Lewis

Regizor
Peter Sohn

Scenarist
Brenda Hsueh

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
16 iunie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
16 iunie 2023 subtitrat și dublat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Elemental titlul original, Elementar titlul în România

Este filmul Elementar pe Netflix?

Din păcate filmul Elementar încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Elementar

„Elementar / Elemental” de la Disney și Pixar, un film de lung metraj original, cu totul nou, plasat în Element City, unde locuitorii din foc, apă, pământ și aer locuiesc împreună. Povestea o prezintă pe Ember, o tânără dură, iute la minte și înflăcărată, a cărei prietenie cu un tip distractiv, înțelept și armonios, pe nume Wade, îi provoacă părerile despre lumea în care trăiesc.


Trailer subtitrat la filmul Elementar (2023) Elemental


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație și comedie Elementar (2023) cu actorii Mamoudou Athie și Leah Lewis și regizat de Peter Sohn.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii