Header Ads Widget

Condor's Nest (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Condor's Nest" 2023 cu actorii Jacob Keohane, Al Pagano și Corinne Britti. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Condor's Nest".


Despre filmul Condor's Nest

Condor's Nest este un film de acțiune și suspans american din 2023, regizat de Phil Blattenberger după un scenariu scris chiar de el. Filmul spune povestea unui aviator american carecălătorește prin America de Sud în căutarea criminalilor de război, în special pe colonelul nazist sadic care și-a executat echipajul bombardierului în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Filmul îi are în distribuție pe actorii Jacob Keohane, Al Pagano, Corinne Britti, James Urbaniak, Jackson Rathbone, Michael Ironside, Arnold Vosloo, Jorge Garcia și Bruce Davison.


Filmul de acțiune și thriller Condor's Nest este produs de companiile MBG Films și Lost Galleon Films și a fost lansat limitat în cinematografele americane în data de 27 ianuarie 2023 de către Voltage Pictures, zi în care a fost lansat și pe internet.


Sinopsis la filmul Condor's Nest

La un deceniu după căderea Germaniei naziste, un aviator american călătorește prin America de Sud în căutarea criminalilor de război și întâlnește mai mult decât se aștepta.





Distribuție Actori în filmul Condor's Nest

Jacob Keohane, Al Pagano, Corinne Britti, James Urbaniak, Jackson Rathbone, Michael Ironside, Arnold Vosloo, Jorge Garcia, Bruce Davison, Brandon Tyler Moore, Michael Tourek, Greg Kriek, Jamie Roy, Adrienne McQueen, Hunter Thore, Matthew Ewald, Chad Ayers, Scott Schneider, Dillon Mann, Alex Javo, Michael Flannery, Marcus Hanson, William Shannon Williams, Jason Alan Cook, Triston Dye, Jason Damico, Michael P. Walker, James Roseman, Torsten Kellar, Joshua Dela Cruz, Paul Kandarian, Cody Howard, Scott Hunter, Thomas Wilson Pace, Andy Gion, Nathaniel Thomas, Ayden Tyler Hatch

Regizor
Phil Blattenberger

Scenarist
Phil Blattenberger

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
27 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Condor's Nest titlul original, Condor's Nest titlul în România

Este filmul Condor's Nest pe Netflix?

Din păcate filmul Condor's Nest încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Condor's Nest

Veteranul american de război Will Spalding (Jacob Keohane) l-a urmărit pe colonelul nazist sadic care și-a executat echipajul bombardierului în timpul celui de-al Doilea Război Mondial într-o locație îndepărtată din America de Sud. Dar el găsește acolo mai mult decât se aștepta atunci când descoperă un cartier general secret al naziștilor cunoscut sub numele de Cuibul Condorului.


Trailer la filmul Condor's Nest (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii