Header Ads Widget

Orice, oriunde, oricând (Film acțiune 2022) Everything Everywhere All at Once

Trailer subtitrat în limba română la filmul de aventuri și comedie sf "Orice, oriunde, oricând" 2022 cu actorii Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis și Stephanie Hsu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Everything Everywhere All at Once".



Despre filmul Orice, oriunde, oricând

Orice, oriunde, oricând / Everything Everywhere All at Once este un viitor film american de aventuri sf scris și regizat de Daniel Kwan și Daniel Scheinert. În film joacă Michelle Yeoh, Jonathan Ke Quan, Stephanie Hsu, Jenny Slate, Harry Shum Jr., James Hong și Jamie Lee Curtis. Filmul va deschide festivalul South by Southwest pe 11 martie 2022.


În august 2018, a fost anunțat că Michelle Yeoh și Awkwafina au fost selectate pentru a juca într-un „film de acțiune interdimensional” al lui Daniel Kwan și Daniel Scheinert, cu Anthony și Joe Russo pregătiți să producă. Awkwafina a părăsit proiectul din cauza unor conflicte de programare în ianuarie 2020. Stephanie Hsu, James Hong, Jonathan Ke Quan și Jamie Lee Curtis au fost adăugați în distribuție, Stephanie Hsu înlocuind-o pe Awkwafina. Filmările au început în ianuarie 2020, iar A24 a achiziționat drepturile de distribuție a filmului.


Sinopsis la filmul Orice, oriunde, oricând

O imigrantă chineză îmbătrânită este implicată fără voia ei într-o aventură nebună, în care ea singură poate salva lumea explorând alte universuri care se conectează cu viețile pe care le-ar fi putut duce.



Distribuție Actori în filmul Orice, oriunde, oricând

Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong, Andy Le, Audrey Wasilewski, Anthony Molinari, Amanda, Brian Le, Peter Banifaz, D.Y. Sao, Pablo Ramos, Emmett Ferguson

Regizor: Dan Kwan, Daniel Scheinert

Scenarist: Dan Kwan, Daniel Scheinert

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Comedie, SF, Filme 2022

Data de lansare: 11 Martie 2022 la South by Southwest Film Festival

Premiera în România: 10 Februarie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca:

Descrierea filmului Orice, oriunde, oricând

Regizat de Daniel Kwan și Daniel Scheinert, cunoscuți sub numele de Daniels, filmul Orice, oriunde, oricând / Everything Everywhere All at Once este o aventură de acțiune științifico-fantastică amuzantă și plină de inimă despre o femeie chinezo-americană epuizată (Michelle Yeoh) care pare că nu își poate plăti impozitele.



Trailer subtitrat la filmul "Orice, oriunde, oricând" - 2022


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și acțiune Orice, oriunde, oricând (2022) cu actorii Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong, Andy Le, Audrey Wasilewski și Anthony Molinari și regizat de Dan Kwan și Daniel Scheinert.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii