Header Ads Widget

Polițist meseriaș (Film comedie 2007) Hot Fuzz Trailer și detalii

Film acțiune și comedie "Polițist meseriaș" 2007 cu actorii Simon Pegg, Nick Frost și Timothy Dalton. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Hot Fuzz".


Despre filmul Polițist meseriaș

Polițist meseriaș / Hot Fuzz este un film de comedie și acțiune din 2007 regizat de Edgar Wright și scris de Wright și Simon Pegg. Cu Simon Pegg, Nick Frost, Timothy Dalton și Jim Broadbent în roluri principale, filmul se concentrează pe doi ofițeri de poliție care investighează o serie de morți misterioase și înfiorătoare într-un sat din West Country. Este al doilea și cel mai de succes film din trilogia Three Flavours Cornetto, lansat după filmul Lupta cu zombi / Shaun of the Dead (2004) și urmat de filmul Sfârșitul lumii / The World's End (2013).

Peste 100 de filme de acțiune au fost folosite ca inspirație pentru dezvoltarea scenariului. Filmările au avut loc în Wells, Somerset – orașul natal al lui Wright – timp de unsprezece săptămâni la începutul anului 2006. Efectele vizuale au fost dezvoltate de zece artiști pentru a extinde sau adăuga scene de explozii, sângerări și focuri de armă. Filmul Polițist meseriaș / Hot Fuzz a fost lansat pe 16 februarie 2007 în Regatul Unit și pe 20 aprilie în Statele Unite, cu succes de box office, încasând 80 de milioane de dolari în întreaga lume, cu un buget de 12-16 milioane de dolari. Filmul a fost lăudat de critici. În 2020, Empire l-a numit al 67-lea cel mai mare film al secolului 21.



Descrierea sinopsis a filmului Polițist meseriaș / Hot Fuzz

Cel mai bun polițist din Londra, Nicholas Angel este bun. Prea bun. Pentru a împiedica restul echipei sale să arate rău, el este redistribuit în orașul liniștit Sandford. El este asociat cu Danny Butterman, care îl întreabă la nesfârșit despre stilul de viață plină de acțiune. Totul pare liniștit pentru Angel până când doi actori sunt găsiți decapitați. Se numește accident, dar Angel nu va accepta asta, mai ales când din ce în ce mai mulți oameni sunt găsiți morți. Angel și Danny se ciocnesc cu toată lumea în timp ce încearcă să descopere adevărul din spatele misterului aparentelor „accidente”.

Regia
Edgar Wright

Actori în distribuție
Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Jim Broadbent, Paddy Considine, Timothy Dalton, Bill Nighy, Robert Popper, Joe Cornish, Chris Waitt, Eric Mason, Billie Whitelaw, Peter Wight, Julia Deakin, Tom Strode Walton, Troy Woollan, Rory Lowings, Bill Bailey, Paul Freeman, Trevor Nichols, Elizabeth Elvin, Stuart Wilson, Lorraine Hilton, Kevin Wilson, Nicholas Wilson, Rafe Spall, Kevin Eldon, Karl Johnson, Sampson Sampson, Olivia Colman, Edward Woodward, Graham Low, Patricia Franklin, Anne Reid, Kenneth Cranham, Adam Buxton, Stephen Merchant, Elvis, Tim Barlow, Ben McKay, Rory McCann, Alice Lowe, Ron Cook, David Threlfall, Lucy Punch, David Bradley, Colin Michael Carmichael, Cate Blanchett, Steve Coogan, Peter Jackson

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Mister

Dată de lansare:
20 aprilie 2007

Cunoscut și ca
Hot Fuzz - titlul original, Polițist meseriaș - titlul în România

Trailer la filmul Polițist meseriaș / Hot Fuzz (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii