Header Ads Widget

Sfârșitul lumii (Film comedie sf 2013) The World's End Trailer și detalii

Film acțiune și comedie sf "Sfârșitul lumii" 2013 cu actorii Simon Pegg, Nick Frost și Paddy Considine. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The World's End".


Despre filmul Sfârșitul lumii

Sfârșitul lumii / The World's End este un film de comedie științifico-fantastic din 2013, regizat de Edgar Wright, după un scenariu scris de Wright și Simon Pegg. Este a treia și ultima parte din trilogia Three Flavours Cornetto, după filmul Lupta cu zombi / Shaun of the Dead (2004) și filmul Polițist meseriaș / Hot Fuzz (2007). În distribuție joacă Simon Pegg, Nick Frost, Paddy Considine, Martin Freeman, Eddie Marsan, Rosamund Pike și Pierce Brosnan. În film, cinci prieteni se întorc în orașul lor natal pentru a reîncerca un pub crawl pe care l-au eșuat cu douăzeci și trei de ani mai devreme, doar pentru a descoperi că orașul se află în mijlocul unei invazii extraterestre.

Filmul de comedie Sfârșitul lumii / The World's End a avut premiera la Leicester Square din Londra pe 10 iulie 2013 și a fost lansat pentru prima dată în cinematografe în Regatul Unit de Universal Pictures nouă zile mai târziu. A fost lansat ulterior în Statele Unite de Focus Features pe 23 august. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor, cu laude pentru scenariu, interpretarea distribuției, umor și regia lui Wright. A câștigat cel mai bun film britanic la 19th Empire Awards și a fost nominalizat pentru cea mai bună comedie la 19th Critics' Choice Awards. Sfârșitul lumii / The World's End a fost, de asemenea, un succes comercial, încasând 46,1 milioane de dolari în întreaga lume.



Descrierea sinopsis a filmului Sfârșitul lumii / The World's End

La 20 de ani după ce au încercat un pub crawl epic, cinci prieteni din copilărie se reîntâlnesc atunci când unul dintre ei devine hotărât să încerce din nou maratonul de băutură. Ei sunt convinși să organizeze un bis de către tovarășul Gary King, un bărbat de 40 de ani prins la capătul adolescenței, care își târăște prietenii reticenți în orașul lor natal și încearcă din nou să ajungă la pub-ul legendar, The World's End. În timp ce încearcă să împace trecutul și prezentul, își dau seama că adevărata luptă este pentru viitor, nu doar al lor, ci al omenirii. A ajunge la sfârșitul lumii este cea mai mică dintre grijile lor.

Regia
Edgar Wright

Actori în distribuție
Simon Pegg, Nick Frost, Paddy Considine, Martin Freeman, Eddie Marsan, Rosamund Pike, Pierce Brosnan, Bill Nighy, David Bradley, Darren Boyd, Michael Smiley, Sophie Evans, Rose Reynolds, Reece Shearsmith, Peter Serafinowicz, Alice Lowe, Rafe Spall, Thomas Law, Zachary Bailess, Jasper Levine, Luke Bromley, James Tarpey, Flora Slorach, Richard Hadfield

Genul filmului
Acțiune, Comedie, SF

Dată de lansare:
19 iulie 2013

Cunoscut și ca
The World's End - titlul original, Sfârșitul lumii - titlul în România

Trailer la filmul Sfârșitul lumii / The World's End (2013)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii