Header Ads Widget

Lupta cu zombi (Film horror comedie 2004) Shaun of the Dead Trailer și detalii

Film comedie și horror "Lupta cu zombi" 2004 cu actorii Simon Pegg, Nick Frost și Kate Ashfield. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Shaun of the Dead".


Despre filmul Lupta cu zombi

Lupta cu zombi / Shaun of the Dead este un film de comedie cu zombi din 2004 regizat de Edgar Wright și scris de Simon Pegg și Edgar Wright. Simon Pegg joacă rolul lui Shaun, un vânzător de electronice din Londra, care este surprins într-o apocalipsă zombi cu prietenul său Ed (Nick Frost). Filmul îi are în rolurile principale pe Kate Ashfield, Lucy Davis, Dylan Moran, Bill Nighy și Penelope Wilton. Este prima ediție din trilogia Three Flavours Cornetto, urmată de Polițist meseriaș / Hot Fuzz (2007) și Sfârșitul lumii / The World's End (2013).

Filmul Lupta cu zombi / Shaun of the Dead a avut premiera la Londra pe 29 martie 2004 și a fost lansat în cinematografe în Regatul Unit pe 9 aprilie 2004 și în Statele Unite pe 24 septembrie. A fost întâmpinat cu aprecieri și succes comercial, încasând 30 de milioane de dolari în întreaga lume, cu un buget de 6,1 milioane de dolari și primind două nominalizări la Premiile Academiei Britanice de Film. A fost clasat pe locul al treilea pe lista Channel 4 a celor mai mari 50 de filme de comedie și a câștigat rapid un cult. În studiile cinematografice, filmul este văzut ca un produs al anxietății post-11 septembrie, precum și un model pentru comedia transnațională. Răspândirea zombiismului în film a fost folosită ca exemplu de modelare pentru controlul bolilor.



Descrierea sinopsis a filmului Lupta cu zombi / Shaun of the Dead

Shaun este un ratat de 30 de ani, cu o existență plictisitoare și liniștită. Când nu lucrează la magazinul de electronice, locuiește cu cel mai bun prieten al lui, Ed, într-un apartament mic de la periferia Londrei. Singurul element imprevizibil din viața lui este iubita lui, Liz, care își dorește cu disperare ca Shaun să se maturizeze și să fie bărbat. Când orașul este invadat în mod inexplicabil de zombi, Shaun trebuie să se ridice la înălțime și să o protejeze atât Liz, cât și mama lui.

Regia
Edgar Wright

Actori în distribuție
Simon Pegg, Kate Ashfield, Nick Frost, Lucy Davis, Dylan Moran, Bill Nighy, Martin Freeman, Nicola Cunningham, Keir Mills, Matt Jaynes, Gavin Ferguson, Peter Serafinowicz, Horton Jupiter, Tim Baggaley, Arvind Doshi, Rafe Spall, Sonnell Dadral, Samantha Day, Trisha Goddard, David Park, Finola Geraghty, Robert Fitch, Sharon Gavin, Patch Connolly, Jessica Hynes, Stuart Powell, Patricia Franklin, Steve Emerson, Phyllis MacMahon, Krishnan Guru-Murthy, Carol Barnes, Rob Butler, Jeremy Thompson, Vernon Kay, Mark Donovan, Christopher Harwood, Penelope Wilton, Reece Shearsmith, Tamsin Greig, Julia Deakin, Matt Lucas, Nick Ewans, Alex Lutes, Chris Martin, Jon Buckland, Keith Chegwin

Genul filmului
Comedie, Horror

Dată de lansare:
9 aprilie 2004

Cunoscut și ca
Shaun of the Dead - titlul original, Lupta cu zombi - titlul în România

Trailer la filmul Lupta cu zombi / Shaun of the Dead (2004)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii