Header Ads Widget

Planeta terorii (Film acțiune horror 2007) Grindhouse Trailer și detalii

Film acțiune și horror "Planeta terorii" 2007 cu actorii Rose McGowan, Bruce Willis și Josh Brolin. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Grindhouse".


Despre filmul Planeta terorii / Grindhouse

Grindhouse este un film american din 2007 scris și regizat de Robert Rodriguez și Quentin Tarantino. Prezentat ca un film dublu, combină filmul Planet Terror al lui Robert Rodriguez, o comedie de groază despre un grup de supraviețuitori care luptă cu creaturi asemănătoare zombi, și Mașina morții / Death Proof al lui Quentin Tarantino, un thriller de acțiune despre un cascador criminal care ucide tinere cu vehicule modificate. Actorii din filmul Planeta terorii sunt Rose McGowan, Freddy Rodriguez, Michael Biehn, Bruce Willis, Jeff Fahey, Josh Brolin și Marley Shelton, iar Mașina morții / Death Proof îi are în distribuție pe Kurt Russell, Rosario Dawson, Vanessa Ferlito, Jordan Ladd, Sydney Tamiia Poitier, Tracie Thoms, Mary Elizabeth Winstead și Zoe Bell. Grindhouse aduce un omagiu filmelor de exploatare din anii 1970, titlul său derivând din cinematografele acum dispărute care prezentau astfel de filme. Ca parte a prezentării sale în cinematograf, Grindhouse prezintă și trailere de exploatare fictive regizate de Rodriguez, Rob Zombie, Edgar Wright, Eli Roth și Jason Eisener.

În România, Grindhouse care le cuprinde pe ambele filme a primit titlul de Planeta terorii, în timp ce Planet Terror al lui Robert Rodriguez separat a rămas cu titlul original în engleză. Filmul Death Proof al lui Quentin Tarantino a primit titlul Mașina morții.

Filmul a fost lansat în cinematografe pe 6 aprilie 2007, cu recenzii pozitive pentru tonul său, emoțiile și tributul adus cinematografiei de exploatare. Cu toate acestea, Grindhouse a fost un eșec comercial, încasând 25,4 milioane de dolari la un buget de 53-67 de milioane de dolari. Din cauza performanțelor slabe la box office-ul intern, Planet Terror și Death Proof au fost lansate separat în alte țări. Lansările inițiale pe media de acasă au separat și ele Planet Terror de Death Proof; versiunea teatrală cu ambele filme și trailere fictive nu a apărut pe media de acasă decât în 2010. În ciuda eșecului de box office, Rodriguez și Tarantino și-au exprimat interesul pentru o posibilă continuare datorită recenziilor pozitive la Grindhouse și a vânzărilor de succes pe media de acasă. Trailerele false regizate de Rodriguez și Eisener au devenit ulterior baza pentru lungmetrajele Machete și Hobo with a Shotgun și Machete Kills.



Descrierea sinopsis a filmului Planeta terorii / Grindhouse

O pereche de două filme thriller care amintesc de filmele de exploatare preferate ale ambilor regizori. „Grindhouse” (un cinematograf aflat în paragină din centrul orașului din zilele sale de glorie ca palat al filmului, cunoscut pentru lansarea non-stop de filme de serie B) este prezentat ca un lungmetraj format din două filme individuale regizate separat de fiecare regizor. „Death Proof” este un film zguduitor în care ucigașul își urmărește victimele cu o mașină decât cu un cuțit, în timp ce „Planet Terror” ne arată o vedere asupra lumii în mijlocul unui focar de zombi. Filmele sunt unite prin trailere false inteligente care amintesc de clasicele drive-in-urilor din anii '50.

Regia
Robert Rodriguez, Quentin Tarantino

Actori în distribuție
Rose McGowan, Freddy Rodriguez, Josh Brolin, Marley Shelton, Jeff Fahey, Michael Biehn, Rebel Rodriguez, Bruce Willis, Naveen Andrews, Fergie, Tom Savini, Julio Oscar Mechoso, Nicky Katt, Michael Parks, Quentin Tarantino, Kurt Russell, Zoe Bell, Rosario Dawson, Vanessa Ferlito, Sydney Tamiia Poitier, Tracie Thoms, Jordan Ladd, Mary Elizabeth Winstead, Michael Parks, James Parks, Jonathan Loughran

Genul filmului
Acțiune, Horror, Thriller

Dată de lansare:
6 aprilie 2007

Cunoscut și ca
Grindhouse - titlul original, Planeta terorii - titlul în România

Trailer la filmul Planeta terorii / Grindhouse (2007)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii