Header Ads Widget

Mașina morții (Film acțiune 2007) Death Proof Trailer și detalii

Film acțiune și thriller "Mașina morții" 2007 cu actorii Kurt Russell, Zoe Bell și Rosario Dawson. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Death Proof".


Despre filmul Mașina morții / Death Proof

Mașina morții / Death Proof este un film american de comedie neagră, thriller și acțiune din 2007, scris și regizat de Quentin Tarantino. În distribuție îl are pe Kurt Russell în rolul unui cascador care ucide tinere cu mașini modificate despre care el pretinde a fi „death-proof”. Rosario Dawson, Vanessa Ferlito, Jordan Ladd, Rose McGowan, Sydney Tamiia Poitier, Tracie Thoms, Mary Elizabeth Winstead și Zoë Bell joacă rolul femeilor pe care le vizează.

Filmul a fost lansat inițial în cinematografe ca parte a lui Planeta terorii / Grindhouse (2007), un film dublu care a combinat Mașina morții / Death Proof cu Planet Terror a lui Robert Rodriguez. După ce Planeta terorii / Grindhouse a avut performanțe slabe la box office-ul național, filmul Mașina morții / Death Proof a fost lansat ca film de sine stătător în alte țări și pe media de acasă. A primit în mare parte recenzii pozitive pentru secvențele de cascadorii și tributul adus cinematografiei de exploatare, deși ritmul său a fost criticat.



Descrierea sinopsis a filmului Mașina morții / Death Proof

În Austin, Texas, prietenele Julia, Arlene și Shanna se întâlnesc într-un bar pentru a bea, a fuma și a se relaxa cu iubiții lor înainte de a călători singure spre Lacul LBJ pentru a petrece weekendul împreună. Ei îl întâlnesc pe fostul cascador de la Hollywood, Mike, care o scoate pe Pam cu mașina sa de cascadorii numită „death-proof”. Paisprezece luni mai târziu, Mike apare în Lebanon, Tennessee și le urmărește pe Abernathy, Zoë și Kim, dar aceste fete sunt dure și decid să răzbune atacul.

Regia
Quentin Tarantino

Actori în distribuție
Kurt Russell, Zoe Bell, Rosario Dawson, Vanessa Ferlito, Sydney Tamiia Poitier, Tracie Thoms, Rose McGowan, Jordan Ladd, Mary Elizabeth Winstead , Quentin Tarantino, Marcy Harriell, Eli Roth, Omar Doom, Michael Bacall, Monica Staggs, Jonathan Loughran, Marta Mendoza, Tim Murphy, Melissa Arcaro, Michael Parks, James Parks, Marley Shelton, Nicky Katt, Electra Avellan, Elise Avellan, Helen Kim

Genul filmului
Acțiune, Thriller

Dată de lansare:
6 aprilie 2007

Cunoscut și ca
Death Proof - titlul original, Mașina morții - titlul în România

Trailer la filmul Mașina morții / Death Proof (2007)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii