Header Ads Widget

House Party (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie "House Party" 2023 cu actorii Jacob Latimore, Tosin Cole și Karen Obilom. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "House Party".


Despre filmul House Party

House Party este un film de comedie american din 2023, regizat de Calmatic (în debutul său regizoral), după un scenariu de Jamal Olori și Stephen Glover, care servește drept reboot și remake al filmului cu același nume din 1990. Filmul îi are în distribuție pe Tosin Cole, Jacob Latimore, Karen Obilom, D.C. Young Fly și Scott Mescudi și îi urmărește pe doi tineri promotori de club aspiranți care lucrează în curățenia la domiciliu și care organizează o petrecere la ultimul lor loc de muncă: conacul lui LeBron James. Este produs de New Line Cinema și SpringHill Company a lui LeBron James și Maverick Carter.


Filmul de comedie House Party a fost lansat în Statele Unite pe 13 ianuarie 2023, de către Warner Bros Pictures. Filmul a primit recenzii mixte spre negative, majoritatea criticilor considerându-l inferior celui original.


Sinopsis la filmul House Party

Când o pereche de curățitori ghinioniști descoperă că sunt desemnați să curețe conacul lui Lebron James în timp ce acesta se află în străinătate, ei decid să ia o decizie care le schimbă viața, decizia de a organiza o petrecere uriașă în casa lui Lebron și să facă în același timp și niște bani. Pe măsură ce petrecerea scăpa de sub control și unul dintre inelele de campion ale lui Lebron dispare, aceștia vor fi aruncați într-o noapte sălbatică pe care nu o vor uita niciodată.





Distribuție Actori în filmul House Party

Jacob Latimore, Tosin Cole, Karen Obilom, D.C. Young Fly, Shakira Ja'nai Paye, Melvin Gregg, Allen Maldonado, Rotimi, Kid Cudi, Mya, Irie Soule, Tamera Kissen, Andrew Santino, Chinedu Unaka, Jamar Malachi Neighbors, Teddy Ray, Zeus Ley, Bill Bellamy, Nakia Burrise, Renata Walsh, LeBron James, Carlos Davis, Lester Purry, Timothy T. Harris, Jasmin Brown, Christopher Wolfe, Anthony L. Fernandez, Randy Irwin, Jalen McKoy, Lewis Belt, Aaron Andre Frazier, Barry Diamond, Atticus Batacan, Dominique Willingham, Duane Finley, Tyler Thomas Moore, Fred Schuyler, Conrad Garcia, Watts Homie Quan, Harrison Knight, DeMarco Davis, Walter Jones, Gata, Snoop Dogg, Juvenile, Tinashe, Dolly Gray, Carl Anthony Payne II, Tristan Thompson, Lil' Wayne, Odell Beckham Jr., Mark Cuban, Kazi, Jamal Olori, Christopher Reid, Christopher Martin, Anthony Davis, Lena Waithe, Hit-Boy, Big Sean, Karrueche Tran, Aviel Ayoung, Conrad Hilton, Drew 'Druski' Desbordes, D.J. Hed

Regizor
Calmatic

Scenarist
Jamal Olori, Stephen Glover

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
13 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
House Party titlul original, House Party titlul în România

Este filmul House Party pe HBO Max

Din păcate filmul House Party încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul House Party pe Netflix?

Din păcate filmul House Party încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului House Party

Promotori de club aspiranți și cei mai buni prieteni Damon (Tosin Cole) și Kevin (Jacob Latimore) abia dacă țin lucrurile sub control. Fără bani, fără norocul și pe cale să-și piardă acoperișurile de deasupra capetelor - și proaspăt concediați de la slujbele de curățenie, cei doi au nevoie de un câștig uriaș pentru a-și rezolva problemele. Într-un moment dificil, ei decid să găzduiască petrecerea anului la un conac exclusivist, locul ultimului lor loc de muncă în curățenie, care se întâmplă să aparțină lui LeBron James. Fără permisiune? Nici o problemă. Ce ar putea merge prost? Ce zici de un DJ de școală veche, securitate nesigură, o listă de invitați nebuni, un Lamborghini împrumutat, promotori rivali furioși, un inel de campionat furat, o deteriorare în creștere a proprietății, un koala furios...? Dar, de asemenea, o călătorie scandaloasă, plină cu apariții celebre și piese de întoarcere atemporală, comedie cu rating R și doi prieteni care merită încurajați... trebuie să vezi ca să crezi. La urma urmei, o noapte ca aceasta nu apare de prea multe ori în viață.


Trailer la filmul House Party (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii