Header Ads Widget

Greu de ucis 3 (Film acțiune 1995) Die Hard with a Vengeance Trailer și detalii

Film acțiune și thriller "Greu de ucis 3" 1995 cu actorii Bruce Willis, Jeremy Irons și Samuel L. Jackson. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Die Hard with a Vengeance".


Despre filmul Greu de ucis 3

Greu de ucis 3 / Die Hard with a Vengeance este un thriller de acțiune american din 1995, regizat de John McTiernan (care a regizat și primul film). A fost scris de Jonathan Hensleigh, bazat pe scenariul Simon Says de Hensleigh și pe personajele create de Roderick Thorp pentru romanul său din 1979, Nothing Lasts Forever. Greu de ucis 3 / Die Hard with a Vengeance este al treilea film din seria de filme Greu de ucis / Die Hard, după Greu de ucis 2 / Die Hard 2 (1990). Este urmat de Greu de ucis 4 / Live Free or Die Hard (2007) și Și mai greu de ucis / A Good Day to Die Hard (2013).

Filmul îi are în distribuție pe Bruce Willis în rolul locotenentului John McClane din poliția New York și pe Samuel L. Jackson în rolul partenerului reticent al lui McClane, Zeus Carver, care fac echipă pentru a opri amenințările cu bombă în New York, efectuate de „Simon” (Jeremy Irons). A fost lansat pe 19 mai 1995 cu recenzii mixte și a devenit filmul cu cele mai mari încasări ale anului. Filmul a câștigat ulterior un cult și a fost considerat de mulți critici și fani drept cea mai bună continuare a francizei.



Descrierea sinopsis a filmului Greu de ucis 3 / Die Hard with a Vengeance

John McClane este acum aproape un alcoolic în toată regula și este suspendat din poliție. Dar când explodează o bombă în magazinul universal Bonwit Teller, poliția înnebunește încercând să-și dea seama ce se întâmplă. Curând, un bărbat pe nume Simon sună și întreabă de McClane. Simon îi spune inspectorului Walter Cobb că McClane va juca un joc numit „Simon Says”. El spune că McClane va face sarcinile pe care i le atribuie. Dacă nu, va declanșa o altă bombă. Cu ajutorul unui electrician din Harlem, John McClane trebuie să alerge prin tot New York-ul încercând să descopere puzzle-urile frustrante pe care i le oferă vicleanul terorist. Dar când o bombă explodează într-o stație de metrou chiar lângă Rezerva Federală (cel mai mare depozit de aur din lume), lucrurile încep să se încingă

Regia
John McTiernan

Actori în distribuție
Bruce Willis, Jeremy Irons, Samuel L. Jackson, Graham Greene, Colleen Camp, Larry Bryggman, Anthony Peck, Nick Wyman, Sam Phillips, Kevin Chamberlin, Sharon Washington, Stephen Pearlman, Michael Alexander Jackson, Aldis Hodge, Mischa Hausserman, Edwin Hodge, Robert Sedgwick, Tony Halme, Bill Christ, Anthony Thomas, Glenn Herman, Kent Faulcon, Akili Prince, Ardie Fuqua, Mike Jefferson, Andre Ware, Michael Lee Merrins, Birdie M. Hale, Daryl Edwards, Barbara Hipkiss, Aasif Mandvi, Bill Kux, Scott Nicholson, Ralph Buckley, Charles Dumas, Michael Cristofer, Phyllis Yvonne Stickney, J.R. Horne, Michael Tadross

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Thriller

Dată de lansare:
19 mai 1995

Trailer la filmul Greu de ucis 3 / Die Hard with a Vengeance (1995)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii