Header Ads Widget

Și mai greu de ucis (Film acțiune 2013) A Good Day to Die Hard Trailer și detalii

Film acțiune și thriller "Și mai greu de ucis" 2013 cu actorii Bruce Willis, Jai Courtney și Mary Elizabeth Winstead. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "A Good Day to Die Hard".


Despre filmul Și mai greu de ucis

Și mai greu de ucis / A Good Day to Die Hard este un thriller de acțiune american din 2013 și a cincea și ultima parte din seria de filme Greu de ucis / Die Hard. Filmul a fost regizat de John Moore și scris de Skip Woods și îl are pe Bruce Willis în rolul lui John McClane în ultimul său film din franciză, datorită retragerii lui Bruce Willis din actorie în 2022. Complotul principal îl găsește pe McClane călătorind în Rusia pentru a-și scoate fiul înstrăinat, Jack, un agent sub acoperire CIA, din închisoare. El este în curând prins în focul încrucișat al unui complot terorist global. Alături de Bruce Willis, filmul îi mai are în distribuție pe Jai Courtney, Cole Hauser, Yulia Snigir și Sebastian Koch. Filmul este precedat de Greu de ucis 4 / Live Free or Die Hard lansat în anul 2007.



Descrierea sinopsis a filmului Și mai greu de ucis / A Good Day to Die Hard

John McClane, un polițist legendar, fără să ia prizonieri, se trezește pentru prima dată pe pământ străin, după ce a călătorit la Moscova pentru a-și ajuta fiul neliniștit Jack - fără să știe că Jack este cu adevărat un agent CIA cu înaltă pregătire pentru a opri un furt de arme nucleare. Cu lumea interlopă din Rusia în urmărire și luptându-se cu o numărătoare inversă până la război, cei doi McClane descoperă că metodele lor opuse îi fac eroi de neoprit.

Regia
John Moore

Actori în distribuție
Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Mary Elizabeth Winstead, Yulia Snigir, Radivoje Bukvic, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Sergey Kolesnikov, Roman Luknár, Zolee Ganxsta, Péter Takátsy, Pasha D. Lychnikoff, Megalyn Echikunwoke, Melissa Tang, Rico Simonini, Catherine Kresge, April Grace, Cooper Thornton, Ján Gallovic, Péter Kertész, Patrik Vrbovsky, Ferenc Elek, Zhe Lin, Janos Finfera, Boris Vodokov, Aleksandr Komarov, Iván Fenyö, Edit Balázsovits, Nadejda Savcova, Anastassija Makarenko, Scott Michael Campbell, Aldis Hodge, Joe Massingill, Jesse Burch, Justin Smith

Genul filmului
Acțiune, Thriller

Dată de lansare:
31 ianuarie 2013

Cunoscut și ca:
Die Hard 5, Greu de ucis 5

Trailer la filmul Și mai greu de ucis / A Good Day to Die Hard (2013)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii