Header Ads Widget

Greu de ucis 2 (Film acțiune 1990) Die Hard 2 Trailer și detalii

Film acțiune și thriller "Greu de ucis 2" 1990 cu actorii Bruce Willis, Bonnie Bedelia și Franco Nero. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Die Hard 2".


Despre filmul Greu de ucis 2

Greu de ucis 2 / Die Hard 2 (cunoscut și prin sloganul său Die Harder) este un film thriller de acțiune american din 1990 și a doua tranșă din seria de filme Greu de ucis / Die Hard. Filmul a fost lansat pe 4 iulie 1990, în Statele Unite. Filmul a fost regizat de Renny Harlin și scris de Steven E. de Souza și Doug Richardson. În film joacă Bruce Willis în rolul lui John McClane și îi mai are în distribuție pe Bonnie Bedelia, William Sadler, Art Evans, William Atherton, Franco Nero, Dennis Franz, Fred Thompson, John Amos și Reginald VelJohnson.

Ca și în primul film, acțiunea din Greu de ucis 2 / Die Hard 2 are loc în Ajunul Crăciunului. McClane așteaptă ca soția sa să aterizeze pe Aeroportul Internațional Washington Dulles, când teroriștii preiau sistemul de control al traficului aerian. El trebuie să-i oprească pe teroriști înainte ca avionul soției sale și alte câteva curse de sosire care înconjoară aeroportul să rămână fără combustibil și să se prăbușească. În timpul nopții, McClane trebuie să se lupte și cu poliția din aeroport și cu un comandant militar, dintre care niciunul nu îi dorește ajutorul.

Filmul a fost precedat de Greu de ucis / Die Hard (1988) și urmat de Greu de ucis 3 / Die Hard with a Vengeance (1995), Greu de ucis 4 / Live Free or Die Hard (2007) și Și mai greu de ucis / A Good Day to Die Hard (2013).



Descrierea sinopsis a filmului Greu de ucis 2 / Die Hard 2

După evenimentele terifiante din LA, John McClane (Bruce Willis) este pe cale să treacă din nou prin aceleași probleme. O echipă de teroriști, condusă de col. Stuart (William Sadler) ține ostatic întregul aeroport. Teroriștii plănuiesc să salveze un baron al drogurilor de justiție. Pentru a face acest lucru, au preluat controlul asupra tuturor echipamentelor electrice care afectează toate avioanele. Fără lumini de piste disponibile, toate aeronavele trebuie să rămână în aer, cu combustibilul epuizat, iar McClane va trebui să fie rapid.

Regia
John McTiernan

Actori în distribuție
Bruce Willis, Bonnie Bedelia, William Atherton, Reginald VelJohnson, Franco Nero, William Sadler, John Amos, Dennis Franz, Art Evans, Fred Thompson, Tom Bower, Sheila McCarthy, Don Harvey, Tony Ganios, Peter Nelson, Robert Patrick, Mick Cunningham, John Leguizamo, Tom Verica, John Costelloe, Vondie Curtis-Hall, Mark Boone Junior, Ken Baldwin, Danny Weselis, Jeff Langton, Gregg Kovan, Danial Donai, Don Charles McGovern, Bob 'Rocky' Cheli, Vincent Mazella Jr., Dale Jacoby, Patrick O'Neal, Ben Lemon, Jason Ross-Azikiwe, Anthony Droz, Michael Francis Clarke, Steve Pershing, Tom Everett

Genul filmului
Acțiune, Thriller

Dată de lansare:
4 iulie 1990

Trailer la filmul Greu de ucis 2 / Die Hard 2 (1990)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii