Header Ads Widget

Misiune: Imposibilă (Film acțiune 1996) Mission: Impossible

Film de acțiune și suspans "Misiune: Imposibilă" 1996 cu actorii Tom Cruise, Jon Voight și Emmanuelle Beart. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Mission: Impossible".


Despre filmul Misiune: Imposibilă / Mission: Impossible (1996)

Misiune: Imposibilă / Mission: Impossible este un film american de acțiune și spionaj din 1996, regizat de Brian De Palma și produs de Tom Cruise și avându-l în rolul principal într-un scenariu scris de David Koepp și Robert Towne. O continuare a serialului de televiziune din 1966 cu același nume și a serialului continuare din 1988, este prima ediție din seria de filme Misiune: Imposibilă / Mission: Impossible. De asemenea, în film mai joacă actorii Jon Voight, Emmanuelle Béart, Henry Czerny, Ving Rhames, Kristin Scott Thomas, Vanessa Redgrave, Jean Reno și Marcel Iureș. În filmul Misiune: Imposibilă / Mission: Impossible, Ethan Hunt (Tom Cruise) încearcă să descopere cine i-a înscenat uciderea majorității echipei sale Impossible Missions Force (IMF).

Filmul Misiune: Imposibilă / Mission: Impossible a fost lansat în cinematografe în Statele Unite de către Paramount pe 22 mai 1996. Filmul a primit recenzii în general mixte sau pozitive din partea criticilor, cu laude pentru secvențele de acțiune, regia lui De Palma și performanța lui Tom Cruise, dar și critici pentru intriga complicată; membrii distribuției din serialul original au primit filmul în mod negativ. Filmul a avut încasări de 457,7 milioane de dolari la nivel mondial, devenind al treilea film cu cele mai mari încasări din 1996. Continuarea, filmul Misiune: Imposibilă 2 / Mission: Impossible 2, a fost lansată în 2000.


Descrierea filmului Misiune: Imposibilă / Mission: Impossible
Bazat pe serialul de televiziune de succes. Jim Phelps (Jon Voight) a fost trimis la Praga pentru o misiune de prevenire a furtului de materiale clasificate. Soția sa Claire (Emmanuelle Béart) și partenerul său de încredere Ethan Hunt (Tom Cruise) au fost membri ai echipei lui Phelps. Din păcate, ceva a mers îngrozitor de rău și misiunea a eșuat, lăsându-l pe Ethan Hunt supraviețuitorul aparent singuratic. După ce a raportat misiunea eșuată, Kittridge (Henry Czerny), șeful agenției, îl suspectează pe Ethan că este vinovat pentru misiunea eșuată. Acum, Ethan folosește metode neortodoxe (care include ajutorul unui traficant de arme numit „Max” (Vanessa Redgrave)) pentru a încerca să-l găsească pe cine i-a înșcenat misiunea eșuată și pentru a-și curăța numele.

Regia
Brian De Palma

Actori în distribuție
Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart, Ving Rhames, Vanessa Redgrave, Henry Czerny, Jean Reno, Kristin Scott Thomas, Emilio Estevez, Ingeborga Dapkunaite, Rolf Saxon, Marcel Iures, Valentina Yakunina, Marek Vasut, Nathan Osgood, John McLaughlin, Karel Dobrý, Andreas Wisniewski, David Shaeffer, Rudolf Pechan, Gaston Subert, Ricco Ross, Mark Houghton, Bob Friend, Annabel Mullion, Garrick Hagon, Jirina Trebická, Andrzej Borkowski, Maya Dokic, Sam Douglas, Olegar Fedoro, Carmela Marner, Mimi Potworowska, David Schneider, Helen Lindsay, Pat Starr, Richard D. Sharp, Randall Paul, Sue Doucette, Graydon Gould, Tony Vogel, Michael Rogers, Laura Brook, Morgan Deare, David Phelan, Melissa Knatchbull, Ion Caramitru, Dale Dye

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Thriller

Dată de lansare:
22 mai 1996

Trailer la filmul Misiune: Imposibilă / Mission: Impossible (1996)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii