Header Ads Widget

Misiune: Imposibilă 3 (Film acțiune 2006) Mission: Impossible 3

Film de acțiune "Misiune: Imposibilă 3" 2006 cu actorii Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman și Michelle Monaghan. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul de acțiune "Mission: Impossible 3".




Descrierea filmului Misiune: Imposibilă 3 / Mission: Impossible 3
Un bărbat pe nume Owen Davian ucide un agent IMF care a fost trimis sub acoperire de legendarul Ethan Hunt, care s-a retras din misiunile de luptă. Hunt are acum o logodnică, Julia, care crede că Hunt lucrează pentru departamentul de trafic, când de fapt el antrenează agenți mai tineri ai IMF pentru a intra în luptă. El este repartizat la ultima sa misiune. Misiunea lui, în cazul în care ar alege să o accepte, este să-l captureze pe Davian, care vinde o armă toxică numită piciorul iepurelui. Dar Davian este nesăbuit, crud și letal. El îi promite lui Hunt că o va găsi pe Julia, o va răni și Ethan va fi prea mort pentru a o ajuta. Misiunea nu mai este diferită de celelalte, este periculoasă, inteligentă și imposibilă; dar acum a devenit personală.

Regia
J.J. Abrams

Actori în distribuție
Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys Meyers, Keri Russell, Maggie Q, Simon Pegg, Eddie Marsan, Laurence Fishburne, Bahar Soomekh, Jeff Chase, Michael Berry Jr., Carla Gallo, Bellamy Young, Paul Keeley, Jane Daly, Greg Grunberg, Sabra Williams, Rose Rollins, Sasha Alexander, Tracy Middendorf, Aaron Paul, Kathryn Fiore, Colleen Crozier, Sean O'Bryan, Bruce French, Ellen Bry, Patrick Pankhurst, Tony Guma, James Shanklin, Anne Betancourt, Antonietta De Lorenzo, Andrea Sartoretti, Antonio Del Prete, Francesco De Vito, Giorgio Marchesi, Niccolò Senni, Paolo Bonacelli, David Waters, Michael G. Kehoe, Timothy Omundson, José Zúñiga, William Francis McGuire, Michelle Arthur, Barney Cheng

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Thriller

Dată de lansare:
5 mai 2006


Trailer la filmul Misiune: Imposibilă 3 / Mission: Impossible 3 (2006)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii