Header Ads Widget

Misiune: Imposibilă 4 - Protocolul fantomă (Film acțiune 2011) Mission Impossible 4 - Ghost Protocol

Film de acțiune și thriller online "Misiune: Imposibilă 4 - Protocolul fantomă" 2011 cu actorii Tom Cruise, Simon Pegg și Jeremy Renner. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Mission Impossible 4 - Ghost Protocol".


Sinopsis la filmul Misiune: Imposibilă 4 - Protocolul fantomă: IMF este închis atunci când este implicat în bombardarea Kremlinului, determinând pe Ethan Hunt și noua sa echipă să devină necinstiți pentru a șterge numele organizației lor.


Actori în distribuție:
Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames, Jeremy Renner, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Samuli Edelmann, Ivan Shvedoff, Anil Kapoor, Léa Seydoux, Josh Holloway, Pavel Kríz, Miraj Grbic, Ilia Volok, Goran Navojec, Ladislav Beran, Michelle Monaghan

Regizor:
Brad Bird

Genul filmului:
Acțiune, Aventuri, Thriller

Data lansare:
16 December 2011

Descrierea filmului Misiune: Imposibilă 4 - Protocolul fantomă:
În cea de-a patra ediție a seriei Misiune imposibilă, Ethan Hunt și o nouă echipă se întrec împotriva cronometrului pentru a-l urmări pe Hendricks, un terorist periculos care a obținut acces la codurile rusești de lansare nucleară și plănuiește o lovitură asupra Statelor Unite. O încercare a echipei de a-l opri la Kremlin se termină într-un dezastru, o explozie care provoacă daune grave Kremlinului și FMI fiind implicat în bombardament, forțându-l pe Președinte să invoce Protocolul Ghost, în temeiul căruia FMI este dezavuat și nu i se va oferi ajutor sau backup sub nicio formă. Neînfricați, Ethan și echipa sa îl urmăresc pe Hendricks până în Dubai și de acolo până în Mumbai, dar după mai multe secvențe de acțiune spectaculoase, ar putea fi încă prea târziu pentru a opri un dezastru.

Misiune: Imposibilă 3 | Misiune: Imposibilă 5. Națiunea secretă

Trailer Mission Impossible 4 - Ghost Protocol (2011) Misiune: Imposibilă - Protocolul fantomă


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii