Header Ads Widget

Jurassic World: Un regat în ruină (Film acțiune sf 2018) Jurassic World: Fallen Kingdom Trailer și detalii

Film acțiune sf "Jurassic World: Un regat în ruină" 2018 cu actorii Chris Pratt, Bryce Dallas Howard și Jeff Goldblum. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Jurassic World: Fallen Kingdom".


Despre filmul Jurassic World 2: Un regat în ruină

Jurassic World: Un regat în ruină / Jurassic World: Fallen Kingdom este un film de acțiune științifico-fantastică din 2018 regizat de J. A. Bayona. Este continuarea filmului Jurassic World (2015), a doua ediție a trilogiei Jurassic World și a cincea ediție generală a francizei Jurassic Park. Derek Connolly și regizorul Jurassic World, Colin Trevorrow, s-au întors ca scenariști, precum și Trevorrow și Steven Spielberg ca producători executivi. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong și Jeff Goldblum își reiau rolurile din filmele anterioare din serie, cu Toby Jones, Ted Levine și Rafe Spall alăturându-se distribuției. Povestea îi urmărește pe Owen Grady și Claire Dearing în timp ce se întorc pe insula fictivă din America Centrală, Isla Nublar, pentru a salva dinozaurii rămași de o erupție vulcanică iminentă, doar pentru a descoperi motivele ascunse ale unei echipe de mercenari de a-i aduce pe continentul SUA.

Filmările au avut loc din februarie până în iulie 2017 în Regatul Unit și în Hawaii. Jurassic World 2: Un regat în ruină a avut premiera la Madrid pe 21 mai 2018 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite de Universal Pictures pe 22 iunie. Filmul a încasat peste 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial, devenind al treilea film din Jurassic care a depășit pragul miliardului de dolari și a fost al treilea film cu cele mai mari încasări din 2018 și al 12-lea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile. A primit recenzii mixte de la critici, care au lăudat în general imaginile și tonul mai întunecat, în timp ce alții au criticat scenariul și au simțit că seria și-a urmat cursul. O continuare, Jurassic World: Dominația / Jurassic World Dominion, a fost lansată în iunie 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Jurassic World: Un regat în ruină / Jurassic World: Fallen Kingdom

La trei ani după ce parcul tematic Jurassic World a fost închis, Owen și Claire se întorc la Isla Nublar pentru a salva dinozaurii când află că un vulcan cândva adormit de pe insulă este activ acum și amenință să stingă toată viața de acolo. Pe parcurs, Owen pornește să-l găsească pe Blue, răpitorul său principal, și descoperă o conspirație care ar putea perturba ordinea naturală a întregii planete. Viața și-a găsit o cale, din nou.

Regia
J.A. Bayona

Actori în distribuție
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, James Cromwell, Toby Jones, Ted Levine, Jeff Goldblum, BD Wong, Geraldine Chaplin, Isabella Sermon, Robert Emms, Peter Jason, Kevin Layne, John Schwab, Sam Redford, Charlie Rawes, Patrick Crowley, Alex Dower, Honey Holmes, Neil Bishop, Philippa Thomas, Ronan Summers, Cory Peterson, Jeremy Gilbert, Victor Gardener, Daryl Kwan, Eric Kofi-Abrefa, Ben Peel, Mark Griffin, Paul Sockett

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF

Dată de lansare:
21 mai 2018

Trailer la filmul Jurassic World: Un regat în ruină / Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Jurassic World: Un regat în ruină (2018) cu actorii Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, James Cromwell, Toby Jones, Ted Levine, Jeff Goldblum și BD Wong și regizat de J.A. Bayona.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii