Header Ads Widget

Jurassic World: Dominația (Film acțiune sf 2022) Jurassic World 3 Dominion Trailer 4K și Detalii

Film de acțiune sf online "Jurassic World: Dominația" 2022 cu actorii Chris Pratt, Bryce Dallas Howard și Laura Dern. Trailer 4K, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Jurassic World 3 Dominion".


Despre filmul Jurassic World: Dominația

Jurassic World: Dominația / Jurassic World Dominion este un film american de aventură și acțiune științifico-fantastică regizat de Colin Trevorrow, care a scris scenariul împreună cu Emily Carmichael, bazat pe o poveste a lui Colin Trevorrow și a partenerului său de scris, Derek Connolly. Este continuarea filmului Jurassic World: Un regat în ruină / Jurassic World: Fallen Kingdom (2018), a șasea ediție din franciza Jurassic Park și al treilea film din trilogia Jurassic World. La fel ca și predecesorii săi, Frank Marshall și Patrick Crowley vor produce filmul, cu regizorul Colin Trevorrow și Steven Spielberg, regizorul filmului Jurassic Park (1993), acționând ca producători executivi. Filmul are o distribuție de ansamblu incluzând actorii Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Daniella Pineda, Isabella Sermon, Justice Smith, Omar Sy și BD Wong, care își reau rolurile din filmele anterioare ale francizei. Li se alătură Mamoudou Athie, Scott Haze, Dichen Lachman, Campbell Scott și DeWanda Wise.


Filmul Jurassic World: Dominația / Jurassic World Dominion a fost planificat încă din 2014, ca o parte a viitoarei trilogii Jurassic World. Filmările au început în Canada în februarie 2020 și s-au mutat în alte locații din Anglia luna următoare. În martie 2020, producția a fost suspendată din cauza pandemiei globale de COVID-19. Producția a reluat în iulie 2020 și s-a încheiat patru luni mai târziu, în noiembrie, cu locații de filmare care au inclus studiourile Pinewood din Anglia și țara Malta.


Filmul american Jurassic World: Dominația / Jurassic World Dominion este programat pentru lansarea în cinematografe pe 10 iunie 2022, în IMAX, RealD 3D și Dolby Cinema de către Universal Pictures. Spre deosebire de cele două filme care îl predec și la fel ca primele trei filme din franciză, Legendary Entertainment nu este implicată în producție, deoarece Universal a întrerupt relațiile cu compania în 2019, după expirarea contractului lor de patru ani.


Sinopsis la filmul Jurassic World: Dominația

Acțiunea filmului se petrece la patru ani după ce insula Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc acum printre noi și vânează. Va rămâne oare rasa umană prădătoarea de top ai acestei planete sau va fi eliminată de dinozauri?






Distribuție Actori în filmul Jurassic World: Dominația

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Mamoudou Athie, Scott Haze, Dichen Lachman, Daniella Pineda, Campbell Scott, Isabella Sermon, Justice Smith, Omar Sy, DeWanda Wise, BD Wong, Elva Trill, Dimitri Thivaios, Freya Parker, Varada Sethu

Regizor
Colin Trevorrow

Scenarist
Colin Trevorrow, Emily Carmichael

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2022

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 10 Iunie 2022 în America în cinematografe

Premiera în România
Premiera filmului în cinematografele românești va avea loc pe data de 10 iunie 2022.

Cunoscut și ca
Jurassic World 3, Arcadia

Este filmul Jurassic World: Dominația pe Netflix?

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Jurassic World: Dominația

În această vară, experimentează concluzia epică a erei jurasice, când două generații se unesc pentru prima dată. Lui Chris Pratt și Bryce Dallas Howard li se alătură câștigătoarea Oscar, Laura Dern, Jeff Goldblum și Sam Neill în Jurassic World Dominion, o nouă aventură îndrăzneață, oportună și uluitoare, care se întinde pe tot globul. De la arhitectul și regizorul Jurassic World Colin Trevorrow, filmul Dominion are loc la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc – și vânează – alături de oameni din întreaga lume. Acest echilibru fragil va remodela viitorul și va determina, odată pentru totdeauna, dacă ființele umane vor rămâne prădătorii de vârf pe o planetă pe care o împărtășesc acum cu cele mai înfricoșătoare creaturi ale istoriei. Jurassic World Dominion, de la Universal Pictures și Amblin Entertainment, propulsează franciza de peste 5 miliarde de dolari într-un teritoriu îndrăzneț, neexplorat, prezentând dinozauri nemaivăzuți niciodată, acțiune periculoasă și noi efecte vizuale uimitoare.


Trailer 4K la filmul de acțiune sf "Jurassic World Dominion" 2022 Jurassic World: Dominația


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii