Header Ads Widget

The Moderator (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "The Moderator" 2022 cu actorii Irma Lake, Gary Dourdan și Robert Knepper. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Moderator".


Despre filmul The Moderator

The Moderator este un film marocan american de acțiune și suspans din 2022 regizat de Zhor Fassi-Fihri după un scenariu scris de Hicham Hajji și Jonathan McConnell. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Irma Lake, Gary Dourdan și Robert Knepper, alături de Sabine Crossen, Gladys Bautista, Hicham Hajji, Michael Patrick Lane, Soraya Azzabi, Brice Bexter și Abdellatif Chaouqi în roluri secundare.


Filmul de acțiune și thriller The Moderator a fost produs de companiile H Films, LineDrive Studio și Saban Films și a fost lansat în America pe 29 iulie 2022 în cinematografe selectate de Saban Films.


Sinopsis la filmul The Moderator

După uciderea celor doi prieteni scandinavi în Maroc, o bloggeriță rusă decide să-și facă dreptate singură.





Distribuție Actori în filmul The Moderator

Irma Lake, Gary Dourdan, Robert Knepper, Sabine Crossen, Gladys Bautista, Hicham Hajji, Michael Patrick Lane, Soraya Azzabi, Brice Bexter, Abdellatif Chaouqi, Maria-Claudia Nova, Nadia Kazar, Younes Benzakour, Don Bigg, Julian Mileta, Hugh O'Shea, Anastasia Bobkina, Marie Batoul Prenant, Inis Berrada

Regizor
Zhor Fassi-Fihri

Scenarist
Hicham Hajji, Jonathan McConnell

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
29 iulie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Moderator titlul original, The Moderator titlul în România

Este filmul The Moderator pe HBO Max

Din păcate filmul The Moderator încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Moderator pe Netflix?

Din păcate filmul The Moderator încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Moderator

Când uciderea fără sens a prietenilor ei rămâne nerezolvată, o asasină ascunsă decide să-și ia dreptatea în propriile mâini. Descoperind că crimele au fost doar cele mai recente dintr-o serie lungă de crime sadice comise de un sindicat al crimei subterane, ea nu va lua prizonieri în misiunea ei plină de sete de răzbunare, în timp ce vânează, pe rând câte o țintă.


Trailer la filmul "The Moderator" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii