Header Ads Widget

O nouă poveste de Crăciun (Film comedie 2022) A Christmas Story Christmas Trailer și Detalii

Film comedie de Crăciun pentru familie "O nouă poveste de Crăciun" 2022 cu actorii Peter Billingsley, Erinn Hayes și Julie Hagerty. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Christmas Story Christmas".


Despre filmul O nouă poveste de Crăciun

O nouă poveste de Crăciun / A Christmas Story Christmas este un film american de comedie de Crăciun din 2022, regizat de Clay Kaytis, după un scenariu de Nick Schenk, care este și unul dintre producătorii executivi. Produs de Peter Billingsley și Vince Vaughn împreună cu Cale Boyter și Jay Ashenfelter, Marc Toberoff și Irwin Zwilling din Legendary, este o continuare a filmului din 1983 Poveste de Crăciun / A Christmas Story.

Peter Billingsley își reia rolul Ralphie Parker alături de Ian Petrella în rolul Randy "Ralphie" Parker, Scott Schwartz în rolul Flick, R. D. Robb în rolul Schwartz, Zack Ward în rolul Scut Farkus și Yano Anaya în rolul Grover Dill. În plus, Erinn Hayes, River Drosche și Julianna Layne joacă rolul soției și copiilor lui Ralphie, Julie Hagerty jucând rolul mamei lui Ralphie.


Filmul de comedie O nouă poveste de Crăciun / A Christmas Story Christmas a fost lansat în România online și subtitrat în data de 17 noiembrie 2022, pe platforma de streaming HBO Max România. Filmările principale au început la sfârșitul lunii februarie 2022 în Ungaria și Bulgaria.


Sinopsis la filmul O nouă poveste de Crăciun

Filmul îl urmărește pe Ralphie, acum adult, în timp ce se întoarce la casa de pe strada Cleveland pentru a le oferi copiilor săi un Crăciun magic ca cel pe care l-a avut în copilărie, reluând legătura cu prietenii din copilărie și împăcându-se cu moartea tatălui său.





Distribuție Actori în filmul O nouă poveste de Crăciun

Peter Billingsley, Erinn Hayes, Julie Hagerty, Ian Petrella, Scott Schwartz, R.D. Robb, Zack Ward, River Drosche, Julianna Layne, Ian Porter, Sam Parks, Davis Murphy, Benjamin Noble, Julie Yammanee, Rosa O'Reilly, Michael Flemming, Derek Morse, Henry Miller, Krassimir Manov, Ludmil Kehayov, Racho Makaveev, Marina Terziyska, Chris Jarman, Cailean Galloway, Alistair Galloway, Billy Brayshaw, Tegan Grace Muggeridge, Yano Anaya, Sava Tomov, Constantine Tomov, Nicholas Colicos, Norman Murray, Nathan Cooper, Mark Arnold, Lyubomir Neikov, David Gillespie, J.R. Esposito, Lauren Mora, Mariana Stansheva, Murphy Daniel Roys, Jackson Bartkowski, Nik Shriner, Ben Diskin, Joseph Al Ahmad, Owen Davis, Nicole Gulimanova, Anton Poriazov, Ivan Rangelov

Regizor
Clay Kaytis

Scenarist
Nick Schenk, Clay Kaytis

Genul filmului
Comedie, Familie, Filme 2022

Data de lansare
17 noiembrie 2022 pe HBO Max

Premiera în România
1 Septembrie 2022 online subtitrat pe HBO Max România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe HBO Max

Cunoscut și ca
A Christmas Story Christmas titlul original, O nouă poveste de Crăciun titlul în România

Este filmul O nouă poveste de Crăciun pe HBO Max

Da, filmul Dragoste în casa de vacanță este pe platforma de streaming HBO Max și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 17 noiembrie 2022 aici pe HBO Max România.

Este filmul O nouă poveste de Crăciun pe Netflix?

Din păcate filmul O nouă poveste de Crăciun încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului O nouă poveste de Crăciun

Comedia de familie „O nouă poveste de Crăciun / A Christmas Story Christmas” este continuarea mult așteptată a filmului preferat al sărbătorilor anuale, „Poveste de Crăciun / A Christmas Story”. De data aceasta, Ralphie a crescut și trebuie să se ocupe de Crăciun și de tot ceea ce vine odată cu el... ca tată. Peter Billingsley revine în rolul care i-a făcut pe copii de toate vârstele să anticipeze dimineața de Crăciun ca nimeni altul.


Trailer la filmul "O nouă poveste de Crăciun" 2022 A Christmas Story Christmas


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii