Header Ads Widget

Conspirație la Cairo (Film thriller 2022) Boy from Heaven Trailer și Detalii

Film dramă și thriller "Conspirație la Cairo" 2022 cu actorii Tawfeek Barhom, Fares Fares și Mohammad Bakri. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Boy from Heaven / Cairo Conspiracy".


Despre filmul Conspirație la Cairo

Conspirație la Cairo (lansat în Suedia cu titlul Boy from Heaven și în America de Nord sub numele de Cairo Conspiracy) este un thriller politic suedez din 2022 regizat de Tarik Saleh după un scenariu scris chiar de el. Filmul îi are în distribuție pe actorii Tawfeek Barhom, Fares Fares, Mohammad Bakri, Makram Khoury, Mehdi Dehbi, Moe Ayoub, Sherwan Haji, Ahmed Lassaoui, Jalal Altawil, Ramzi Choukair și Yunus Albayrak.


Filmul dramă și thriller suedez Conspirație la Cairo / Boy from Heaven a avut premiera mondială pe 20 mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes 2022, unde a fost selectat pentru a concura pentru Palme d'Or. La Cannes, regizorul Tarik Saleh a primit premiul pentru cel mai bun scenariu, iar filmul a primit premiul François Chalais. Filmul Conspirație la Cairo va fi lansat în România în data de 9 decembrie 2022 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Conspirație la Cairo

Lui Adam, fiul unui pescar, i se oferă privilegiul de a studia la Universitatea Al-Azhar din Cairo, centrul puterii islamului sunnit. Adam devine un pion în conflictul dintre elitele religioase și politice ale Egiptului.





Distribuție Actori în filmul Conspirație la Cairo

Tawfeek Barhom, Fares Fares, Mohammad Bakri, Makram Khoury, Mehdi Dehbi, Moe Ayoub, Sherwan Haji, Ahmed Lassaoui, Jalal Altawil, Ramzi Choukair, Yunus Albayrak, Mouloud Ayad, Okan Bozkuş, Youssef Salama Zeki, Ayman Fathy, Amr Mosad

Regizor
Tarik Saleh

Scenarist
Tarik Saleh

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
20 mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Boy from Heaven titlul original, Conspirație la Cairo titlul în România, Cairo Conspiracy titlu alternativ

Este filmul Conspirație la Cairo pe HBO Max

Din păcate filmul Conspirație la Cairo încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Conspirație la Cairo pe Netflix?

Din păcate filmul Conspirație la Cairo încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Conspirație la Cairo

Adam, fiul unui pescar, acceptă o ofertă de a studia la prestigioasa Universitate Al-Azhar din Cairo, Egipt. La scurt timp după sosirea sa, Marele Imam din Al-Azhar moare brusc și urmează o luptă pentru putere și pentru a-l înlocui.


Trailer subtitrat la filmul "Conspirație la Cairo" 2022

Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Conspirație la Cairo (2022) cu actorii Tawfeek Barhom, Fares Fares, Mohammad Bakri, Makram Khoury, Mehdi Dehbi, Moe Ayoub, Sherwan Haji, Ahmed Lassaoui și Jalal Altawil și regizat de Tarik Saleh.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii