Header Ads Widget

Other Monsters (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "Other Monsters" 2022 cu actorii Alexandra Holden, Kris Park și Walter Platz. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Other Monsters".


Despre filmul Other Monsters

Other Monsters este un film american cu crime și suspans lansat în 2022 și regizat de Ben Lanoha după un scenariu scris tot de el. În rolurile principale ale filmului îi avem pe actorii Alexandra Holden, Kris Park, Walter Platz, Chloe Farnworth, Marilyn Miller, Randall Malin, Anthony Herrern, Cherie Julander, Tamara Cottleși Mark Blockovich.


Filmul thriller Other Monsters este produs de compania Dirtfoot Films și a fost lansat în cinematografele din America pe data de 30 septembrie 2022 de către Gravitas Ventures.


Sinopsis la filmul Other Monsters

Un fost soldat marin zbuciumat pornește într-o ultimă misiune, să se răfuiască cu cei patru bărbați care l-au jefuit de singurul lucru frumos pe care l-a avut vreodată.





Distribuție Actori în filmul Other Monsters

Alexandra Holden, Kris Park, Walter Platz, Chloe Farnworth, Marilyn Miller, Randall Malin, Anthony Herrern, Cherie Julander, Tamara Cottle, Mark Blockovich, Corey Sondrup, Amber Pratt, Tye Nelson, Yoah Kristine, Chris Persky, Taniela Fiefia, Nolan Reinbold

Regizor
Ben Lanoha

Scenarist
Ben Lanoha

Genul filmului
Crime, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
30 Septembrie 2022 în cinematografele Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Other Monsters titlul original, Other Monsters titlul în română

Este filmul Other Monsters pe HBO Max

Din păcate filmul Other Monsters încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Other Monsters pe Netflix?

Din păcate filmul Other Monsters încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Other Monsters

Condamnat pe nedrept, Connor Holloway este recent eliberat din închisoare după ce a ispășit pedeapsa pentru uciderea iubitei sale. Prima și singura lui ordine de lucru: găsiți și ucideți adevărații criminali. Nu trece mult până când Connor se întâlnește față în față cu sora lui Mary, Laura. Ea crede că Connor era criminalul lui Mary, dar după ce o dezarmează pe Laura, Connor reușește să o convingă că el nu a fost ucigașul lui Mary, iar ea acceptă fără tragere de inimă să i se alăture în căutarea lui de răzbunare. Dar cartușul de 22 de mm cu care Laura l-a împușcat, îi macină interiorul. E pe moarte. Pe măsură ce Connor continuă să-i localizeze și să-i omoare pe bărbații de pe lista sa, otrăvirea cu sânge de la împușcătura la stomac îl pune în genunchi. Iese și intră în inconștiență, dar viața lui Connor este prelungită de eforturile Laurei de a-i curăța și de a vindeca rana împușcată. Într-un final liniștit bântuitor, Connor -- care se agață de un fir de păr -- comite un ultim act de pedeapsă.


Trailer la filmul "Other Monsters" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii