Header Ads Widget

Jane (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "Jane" 2022 cu actorii Madelaine Petsch, Chloe Bailey și Melissa Leo. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Jane".


Despre filmul Jane

Jane este un film thriller american din 2022 regizat de Sabrina Jaglom și scris de Jaglom și Rishi Rajani. Filmul îi are în rolurile principale pe Madelaine Petsch, Chloe Bailey și Melissa Leo, alături de actori precum Chloe Yu, Nina Bloomgarden, Kerri Medders, Ian Owens, Jordyn Aurora Aquino, Cecile Cubiló, Grayson Berry și Ramona DuBarry.


Filmul de suspans Jane a fost lansat în cinematografe pe 26 august 2022 la Blue Fox Entertainment și este programat să fie lansat la cerere de Creator+ pe 16 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Jane

Olivia este o tânără care este amânată de la facultatea visată și se confruntă cu atacuri de panică înspăimântătoare. În încercarea de a recăpăta un anumit sentiment de control, ea pornește într-o furie alimentată de social media împotriva celor care îi stau în cale.





Distribuție Actori în filmul Jane

Madelaine Petsch, Chloe Bailey, Melissa Leo, Chloe Yu, Nina Bloomgarden, Kerri Medders, Ian Owens, Jordyn Aurora Aquino, Cecile Cubiló, Grayson Berry, Ramona DuBarry, Amber Lynn Ashley, Calhoun Koenig, Amie MacKenzie, Morse Bicknell, Larkin Bell, Nick Phillips, Victoria Foyt, Dominique Smith, Jamie Han, Colin Greten, Gage Gomez, Annittra Atler, Katie Farmin, Isabella Gloetzner, Anna Marusich, Demi Vianney

Regizor
Sabrina Jaglom

Scenarist
Sabrina Jaglom, Rishi Rajani

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
26 august 2022 în cinematografe în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Jane titlul original, Jane titlul în română

Este filmul Jane pe HBO Max

Din păcate filmul Jane încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Jane pe Netflix?

Din păcate filmul Jane încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Jane

Olivia (Madelaine Petsch), absolventă de liceu, se luptă cu durerea din cauza pierderii recente a unui prieten. Când este amânată de la facultatea visată, începe să intre în depresie și experimentează o serie de atacuri de panică din ce în ce mai înspăimântătoare. În încercarea de a recâștiga un anumit sentiment de control, ea pornește într-o furie alimentată de social media împotriva celor care îi stau în calea succesului. Dar, pe măsură ce lucrurile escaladează, ea este forțată să se confrunte și, în cele din urmă, să-și îmbrățișeze cele mai întunecate impulsuri pentru a merge înainte.


Trailer la filmul "Jane" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii