Header Ads Widget

I'm Totally Fine (Film comedie sf 2022) Trailer și Detalii

Film comedie sf "I'm Totally Fine" 2022 cu actorii Jillian Bell, Natalie Morales și Harvey Guillén. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "I'm Totally Fine".


Despre filmul I'm Totally Fine

I'm Totally Fine este un film american de comedie ștințifico-fantastic din 2022, regizat de Brandon Dermer după un scenariu scris de Alisha Ketry. În rolurile principale joacă Jillian Bell și Natalie Morales, alături de actorii Harvey Guillén, Blake Anderson, Kyle Newacheck, Cyrina Fiallo și Karen Maruyama în roluri secundare.


Filmul romantic, dramă și sf I'm Totally Fine este produs de compania RKM Studios și va fi lansat limitat în cinematografele americane și pe internet.


Sinopsis la filmul I'm Totally Fine

O femeie în doliu care face o excursie solo pentru a-și limpezi capul după moartea prietenei sale. Cu toate acestea, planurile de vacanță de auto-îngrijire ale Vanessei se schimbă atunci când se confruntă cu o situație din afara acestei lumi.






Distribuție Actori în filmul I'm Totally Fine

Jillian Bell, Natalie Morales, Harvey Guillén, Blake Anderson, Kyle Newacheck, Cyrina Fiallo, Karen Maruyama

Regizor
Brandon Dermer

Scenarist
Alisha Ketry

Genul filmului
Comedie, Dramă, SF, Filme 2022

Data de lansare
4 noiembrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
I'm Totally Fine titlul original, I'm Totally Fine titlul în România

Este filmul I'm Totally Fine pe HBO Max

Din păcate filmul I'm Totally Fine încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul I'm Totally Fine pe Netflix?

Din păcate filmul I'm Totally Fine încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului I'm Totally Fine

Vanessa (Jillian Bell) pornește într-o călătorie solo pentru a-și limpezi capul după moartea celei mai bune prietene a ei Jennifer (Natalie Morales). Dar vacanța ei de îngrijire personală o ia razna când o găsește pe Jennifer recent plecată la ceruri, stând în bucătărie și pretinzând că este o extraterestră. Împreună, își petrec următoarele 48 de ore petrecând și amintindu-și zilele mai bune într-o comedie ieșită din altă lume.


Trailer la filmul "I'm Totally Fine" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii