Header Ads Widget

Fall (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "Fall" 2022 cu actorii Grace Caroline Currey, Virginia Gardner și Mason Gooding. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Fall".


Despre filmul Fall

Fall este un film thriller de supraviețuire din 2022 regizat și co-scris de Scott Mann. Cu Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Mason Gooding și Jeffrey Dean Morgan în rolurile principale, filmul urmărește două femei care urcă pe un turn de radio înalt de 600 de metri și rămân blocate în vârf, fără nicio cale de coborâre.


Filmul de suspans Fall a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 12 august 2022, de Lionsgate Films. Filmul a avut încasări de 15 milioane de dolari în întreaga lume și a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor, care au lăudat regia lui Scott Mann, atmosfera, cinematografia, suspansul și interpretarea lui Grace Caroline Currey și Virginia Gardner, dar i-au criticat scenariul, efectele speciale și ritmul.


Sinopsis la filmul Fall

Pentru cele mai bune prietene Becky (Grace Caroline Currey) și Hunter (Virginia Gardner), viața înseamnă cucerirea fricilor și depășirea limitelor. Dar după ce urcă 600 de metri până în vârful unui turn de radio abandonat și îndepărtat, se trezesc blocate fără nicio cale de coborâre. Acum, abilitățile experte de alpinism ale lui Becky și Hunter vor fi puse la încercare supremă, în timp ce se luptă cu disperare pentru a supraviețui elementelor naturii, lipsei de provizii și înălțimii care provoacă vertij în acest thriller alimentat de adrenalină.





Distribuție Actori în filmul Fall

Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Mason Gooding, Jeffrey Dean Morgan, Jasper Cole, Darrell Dennis, Bamm Ericsen, Julia Pace Mitchell, Evie Mann, Joseph Mann, Nick Lynes, Branden Currey

Regizor
Scott Mann

Scenarist
Jonathan Frank, Scott Mann

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
12 august 2022 în cinematografe în Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Fall titlul original, Fall titlul în română

Este filmul Fall pe HBO Max

Din păcate filmul Fall încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Fall pe Netflix?

Din păcate filmul Fall încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fall

Înecată într-o mare de durere, la 51 de săptămâni dureroase după incidentul care a schimbat viața care a afectat-o definitiv, alpinista Becky, fragilă emoțional, decide fără tragere de inimă să-și înfrunte temerile. Și în timp ce prietena ei Hunter, care caută senzații tari, reintră în viața ruinată a lui Becky, cele două alpiniste experimentate se îmbarcă într-o aventură de alpinism cu risc ridicat în vârful turnului de televiziune B67 abandonat, de 600 de metri înălțime: o construcție care induce anxietate și inspiră vertij, metal bătut de vreme și nituri zdrănnitoare în mijlocul deșertului Mojave. Cu toate acestea, când urcarea încărcată de pericole nu decurge conform planului, femeile trebuie să-și adune până la urmă curajul și puterea pentru a concepe un plan pentru o întoarcere acasă în siguranță - sau să moară încercând.


Trailer la filmul "Fall" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii