Header Ads Widget

Blank (Film sf thriller 2022) Trailer și Detalii

Film sf și thriller "Blank" 2022 cu actorii Rachel Shelley, Heida Reed și Wayne Brady. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Blank".


Despre filmul Blank

Blank este film britanic stințifico-fantastic și suspans din 2022, regizat de Natalie Kennedy după un scenariu scris de Stephen Herman. În distribuția filmului îi găsim pe actorii Rachel Shelley, Heida Reed, Wayne Brady, Annie Cusselle, Rebecca-Clare Evans, Bhasker Patel, Claire Fox și Martin Howard.


Filmul sf thriller Blank este produs de companiile Kenmor Films, Templeheart Films, Caged Film și EnMar Productions și a avut premiera mondială pe 15 martie 2022 la Festivalul de Film de la Manchester. A fost lansat în cinematografele americane și britanice pe 23 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Blank

O scriitoare disperată se cazează într-un refugiu controlat în totalitate de inteligență artificială pentru a-și vindeca blocajul scriitorului, dar când are loc o eroare neprevăzută a software-ului, ea rămâne prinsă în clădire cu un android instabil și fără comunicare cu lumea exterioară.





Distribuție Actori în filmul Blank

Rachel Shelley, Heida Reed, Wayne Brady, Annie Cusselle, Rebecca-Clare Evans, Bhasker Patel, Claire Fox, Martin Howard, Kerry Newton

Regizor
Natalie Kennedy

Scenarist
Stephen Herman

Genul filmului
Dramă, SF, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
15 martie 2022 la Festivalul de Film de la Manchester, 23 septembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Blank titlul original, Blank titlul în română

Este filmul Blank pe HBO Max

Din păcate filmul Blank încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Blank pe Netflix?

Din păcate filmul Blank încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Blank

O autoare de cărți care se luptă cu scrisul Claire Rivers, se înscrie se retragere într-un adăpost complet operat de o inteligență artificială pentru a reuși sp-și deblocheze pana de scriere, dar atunci când are loc o eroare neprevăzută a software-ului, ea rămâne prinsă în clădire cu un android care funcționează defectuos, o gazdă degenerată și nicio comunicare cu lumea exterioară. Pe măsură ce timpul se scurge, rezervele de hrană scad disperant și androidul devine din ce în ce mai instabil, Claire trebuie să-și depășească temerile și să găsească o modalitate de a depăși tehnologia pentru a ieși în viață din refugiu.


Trailer la filmul "Blank" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii