Header Ads Widget

A Chance Encounter (Film romantic 2022) Molto Bella Trailer și Detalii

Film muzical și romantic "A Chance Encounter" 2022 cu actorii Andrea von Kampen, Paul Petersen și Jason Edwards. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Molto Bella".


Despre filmul A Chance Encounter

A Chance Encounter (cunoscut și sub numele de Molto Bella) este un film american muzical și romantic din 2022 regizat Alexander Jeffery care a scris scenariu împreună cu Paul Petersen. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Andrea von Kampen, Paul Petersen, Jason Edwards, Vincenzo Vivenzio, Kyle Brunick, Elizabeth Stenholt și Kenny Burns.


Filmul romantic A Chance Encounter este produs de compania Bespoke Works și va avea premiera în cinematografele americane în data de 28 octombrie 2022, fiind promovat de Samuel Goldwyn Films.


Sinopsis la filmul A Chance Encounter

În orașul sicilian Taormina, Italia, un poet aspirant în căutarea inspirației se întâlnește cu o cântăreață populară care încearcă să scrie o continuare a hitului ei.





Distribuție Actori în filmul A Chance Encounter

Andrea von Kampen, Paul Petersen, Jason Edwards, Vincenzo Vivenzio, Kyle Brunick, Elizabeth Stenholt, Kenny Burns

Regizor
Alexander Jeffery

Scenarist
Alexander Jeffery, Paul Petersen

Genul filmului
Muzical, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
28 octombrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Molto Bella titlul original, A Chance Encounter titlul în America

Este filmul A Chance Encounter pe HBO Max

Din păcate filmul A Chance Encounter încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul A Chance Encounter pe Netflix?

Din păcate filmul A Chance Encounter încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului A Chance Encounter

Doi americani, unul aspirant poet și cealălaltă o muziciană populară consacrată, se încrucișează în orașul pitoresc de coastă Taormina, Sicilia. Chimia lor instantanee declanșează colaborarea, ducând la o retragere neașteptată a scriitorului, de o săptămână, într-o vilă frumoasă din peisajul rural sicilian. Pe măsură ce se cufundă în cultura locală, se provoacă reciproc să-și exprime cele mai spinoase secrete, apropiindu-se în același timp.


Trailer la filmul "A Chance Encounter" 2022 Molto Bella


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii