Header Ads Widget

Mica Sirenă (Film aventuri Disney 2023) The Little Mermaid Trailer subtitrat și dublat

Film aventuri și fantezie online "Mica Sirenă" 2023 cu actorii Halle Bailey, Jonah Hauer-King și Melissa McCarthy. Trailer subtitrat și dublat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Little Mermaid".


Despre filmul Mica Sirenă

Mica Sirenă / The Little Mermaid este un film muzical fantasy american regizat de Rob Marshall după un scenariu scris de David Magee dintr-o poveste a lui Magee, Marshall și John DeLuca. Este o producție a Walt Disney Pictures și este o adaptare live-action a filmului de animație cu același nume din 1989, care în sine este vag bazat pe povestea cu același nume a lui Hans Christian Andersen. Este produs de Rob Marshall, John DeLuca, Marc Platt și Lin-Manuel Miranda, acesta din urmă a co-scris piese noi pentru remake în calitate de textier, Alan Menken urmează să revină ca compozitor atât pentru partitură, cât și pentru melodii. Filmul îi va avea în rolurile principale pe Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Art Malik, Noma Dumezweni, Javier Bardem și Melissa McCarthy, cu Daveed Diggs, Jacob Tremblay și Awkwafina în roluri vocale.


Filmul de aventuri fantastice Mica Sirenă / The Little Mermaid este Mica Sirenă este produs de companiile Walt Disney Pictures, Lucamar Productions, Marc Platt Productions și 5000 Broadway Productions și este programat să fie lansat în Statele Unite și în România pe 26 mai 2023.


Sinopsis la filmul The Mica Sirenă

„The Little Mermaid / Mica sirenă” spune povestea lui Ariel (Halle Bailey), fiica cea mică a regelui Triton (Javier Bardem), conducătorul regatului subacvatic Atalantica. Ariel, deja fascinată de lumea oamenilor, se îndrăgostește profund de chipeșul prinț Eric (Jonah Hauer-King) după ce l-a salvat în timpul unui naufragiu și se hotărăște să-l întâlnească în lumea de deasupra apei. Căutarea ei o aduce în conflict cu tatăl ei și în ghearele vrăjitoarei mării uneltitoare Ursula (Melissa McCarthy).





Distribuție Actori în filmul Mica Sirenă

Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Jude Akuwudike, Noma Dumezweni, Kajsa Mohammar, Lorena Andrea, Daveed Diggs, Jacob Tremblay, Awkwafina, Lin-Manuel Miranda, Jessica Alexander, Emily Coates, Russell Balogh, Karolina Conchet, Adrian Christopher, Jeffin Kunjumon, Craig Stein, Alexia Collard, Jon-Scott Clark

Regizor
Rob Marshall

Scenarist
David Magee, Jane Goldman

Genul filmului
Aventuri, Familie, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
26 Mai 2023 în cinematografe

Premiera în România
26 Mai 2023 în cinematografe în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Little Mermaid titlul original, Mica Sirenă titlul în română

Este filmul Mica Sirenă pe HBO Max

Din păcate filmul Mica Sirenă încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Mica Sirenă pe Netflix?

Din păcate filmul Mica Sirenă încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Mica Sirenă

„The Little Mermaid / Mica Sirenă” este povestea îndrăgita a lui Ariel, o frumoasă și tânără sirenă plină de spirit, cu o sete de aventură. Cea mai mică dintre fiicele regelui Triton și cea mai sfidătoare, Ariel tânjește să afle mai multe despre lumea de dincolo de mare și, în timp ce vizitează suprafața, se îndrăgostește de prințul Eric. În timp ce sirenelor le este interzis să interacționeze cu oamenii, Ariel trebuie să-și urmeze inima. Ea face o înțelegere cu vrăjitoarea diabolică a mării, Ursula, ceea ce îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat, dar în cele din urmă îi pune viața – și coroana tatălui ei – în pericol.


Trailer subtitrat la filmul "Mica Sirenă" 2023

Trailerul subtitrat în limba română la filmul fantasy Mica Sirenă (2023) cu actorii Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Jude Akuwudike, Noma Dumezweni, Kajsa Mohammar, Lorena Andrea, Daveed Diggs și Jacob Tremblay, regizat de Rob Marshall.



Trailer dublat în română la filmul "Mica Sirenă" 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii