Header Ads Widget

Jessica Alexander - Biografie, filme și seriale

Toate filmele, serialele și biografia actriței Jessica Alexander cunoscută pentru filmele Mica Sirenă, Into the Deep, A Banquet, Glasshouse și serialele Revanșa fetelor și Penny de la M.A.R.S.



Biografia actriței Jessica Alexander

Jessica Alexander s-a născut pe 19 iunie 1999 în Westminster, Londra, Anglia și este o actriță și model engleză. Ea a câștigat proeminență prin rolul său din serialul iPlayer de la BBC și Revanșa fetelor / Get Even (2020) de la Netflix. Și-a făcut debutul în lungmetraj în 2021 cu filmele Glasshouse și A Banquet.

În 2021, Jessica Alexander a jucat rolul Bee în thrillerul distopic din sud-african Glasshouse, regizat de Kelsey Egan, pe care Jessica Alexander o cunoscuse printr-un proiect anterior. De asemenea, a jucat rolul Betsey în filmul britanic de groază A Banquet, regizat de Ruth Paxton, alături de Sienna Guillory și Ruby Stokes.

În martie 2021, s-a anunțat că Jessica Alexander se va alătura distribuției adaptării filmului live-action din 2023 a filmului Disney din 1989, Mica sirenă / The Little Mermaid, într-un rol nedezvăluit. În iulie 2022, ea a apărut în filmul thriller Into the Deep, alături de Matthew Daddario și Ella-Rae Smith și regizat de Kate Cox. Filmul a fost lansat în Marea Britanie pe Sky Cinema. Ea are un rol viitor în serialul Fallen de la Globoplay.

Filmele și serialele actriței Jessica Alexander

Fallen (Serial)
Luce
 2022Into the Deep
Lexie
 2021A Banquet
Betsey
 2021Glasshouse
Bee
 2021Birthday (Scurt)
Cora
 2020Get Even / Revanșa fetelor (Serial)
Olivia
 2018Penny on M.A.R.S.  / Penny de la M.A.R.S. (Serial)
Lucy Carpenter (2018)
 2016Truck (Scurt)
Siena

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii