Header Ads Widget

Into the Deep (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Into the Deep" 2022 cu actorii Ella-Rae Smith, Jessica Alexander și Matthew Daddario. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Into the Deep".


Despre filmul Into the Deep

Into the Deep este un film american-britanic de suspans regizat de Kate Cox după un scenariu scris de David Beton. În film, o tânără pleacă cu un bărbat cu barca, dar se pare că bărbatul nu este ceea ce spune. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Ella-Rae Smith, Jessica Alexander, Matthew Daddario, Nikkita Chadha, Jack Morris, Andrew Steele, Michael Workeye și Natalia Christabelle.


Filmul thriller Into the Deep este produs de companiile Tea Shop Productions, Capstone Studios și Signature Films și a avut premiera pe 31 iulie la televiziune în Marea Britanie. În america, film a fost lansat limitat în cinematografele americane pe 26 august 2022.


Sinopsis la filmul Into the Deep

O tânără, disperată după o evadare, întâlnește un străin misterios și atrăgător care îi promite o călătorie romantică. Ceea ce urmează este înșelăciune, neîncredere și violență.





Distribuție Actori în filmul Into the Deep

Ella-Rae Smith, Jessica Alexander, Matthew Daddario, Nikkita Chadha, Jack Morris, Andrew Steele, Michael Workeye, Natalia Christabelle

Regizor
Kate Cox

Scenarist
David Beton

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
5 August 2022 limitat în cinematografe în America, 9 August 2022 online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Into the Deep titlul original, Into the Deep titlul în română

Este filmul Into the Deep pe HBO Max

Din păcate filmul Into the Deep încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Into the Deep pe Netflix?

Din păcate filmul Into the Deep încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Into the Deep

În acest thriller de acțiune intens, Jess (Ella-Rae Smith) este luată pe sus de un străin misterios pe nume Ben (Matthew Daddario), care o duce la barca lui care este andocată în apropiere. Aflată periculos la kilometri de țărm, dragostea lor este întreruptă când apare Lexie (Jessica Alexander), iar în curând cei trei se amețesc și joacă jocuri sexy. Când petrecerea se înrăutățește brusc, este clar că fie Ben, fie Lexie sunt niște mincinoși periculoși. În punctul culminant exploziv, Jess trebuie să decidă pe cine să ajute... și pe cine să distrugă.


Trailer la filmul "Into the Deep" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii