Header Ads Widget

Halle Bailey

Toate filmele, serialele și biografia actriței Halle Bailey cunoscută pentru filmele The Little Mermaid, Hai să strălucim!, The Color Purple, Last Holiday, The Line și serialele Austin & Ally și House of Payne.



Biografia actriței Halle Bailey


Halle Bailey (nume complet Halle Lynn Bailey) s-a născut pe 27 martie 2000 în Mableton, Georgia, SUA, cunoscută și sub mononimul ei Halle, este o cântăreață și actriță americană. Ea este cel mai bine cunoscută pentru că este jumătatea din duo-ul muzical Chloe x Halle cu sora ei Chlöe Bailey, câștigând împreună cinci nominalizări la premiile Grammy din 2018. Rolul ei ca Skyler Forster în sitcomul de televiziune Grown-ish i-a adus o nominalizare pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie la premiile NAACP Image 2020. Ea va juca în adaptarea cinematografică din 2023 a filmului The Color Purple, iar în același an o va interpreta pe Ariel în filmul live-action Mica Sirenă / The Little Mermaid de la Disney.

Halle Bailey locuiește în North Hollywood, Los Angeles, împreună cu sora ei. La sfârșitul anului 2021, a început să se întâlnească cu rapperul și YouTuber-ul DDG.

Filmele și serialele actriței Halle Bailey

 The Line
Annabelle Bascom
 2018-2022Grown-ish (Serial)
Sky Forster
 2013Austin & Ally (Serial)
Halle
 2012Let It Shine / Hai să strălucim! (Film TV)
Choir Girl #1
 2007House of Payne (Serial)
Tiffany
 2006Last Holiday
Tina

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii