Header Ads Widget

My Fake Boyfriend (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "My Fake Boyfriend" 2022 cu actorii David Earl, Chris Hayward și Louise Brealey. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "My Fake Boyfriend".


Despre filmul My Fake Boyfriend

My Fake Boyfriend este un film de comedie romantic american regizat de Rose Troche după un scenariu scris de Luke Albright, Greg Boaldin și Joe Wanjai Ross. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Keiynan Lonsdale, Dylan Sprouse, Sarah Hyland, Bukola Ayoka, Tricia Black, Matthew Finlan, Rong Fu, Ty Ippolito, Andrew Meikle, Brooker Muir și Merle Newell.


Filmul american de comedie romantică "My Fake Boyfriend" este produs de companiile Buzzfeed Studios și CR8IV DNA, și va fi lansat pe data de 17 iunie 2022 pe internet de Lionsgate.


Sinopsis la filmul My Fake Boyfriend

În film, un tânăr aflat într-o situație dificilă (Keiynan Lonsdale) urmează sfatul celui mai bun prieten neconvențional al său (Dylan Sprouse) și folosește rețelele de socializare pentru a-și crea un iubit fals pentru a-l ține pe fostul său iubit groaznic departe de viața lui. Însă totul se întoarce împotriva lui când o întâlnește pe adevărata dragoste a vieții lui, iar despărțirea de iubitul său fals se dovedește greu de făcut.





Distribuție Actori în filmul My Fake Boyfriend

Keiynan Lonsdale, Dylan Sprouse, Sarah Hyland, Bukola Ayoka, Tricia Black, Matthew Finlan, Rong Fu, Ty Ippolito, Andrew Meikle, Brooker Muir, Merle Newell, Rachel Risen, Marcus Rosner, Samer Salem, Simon Sinn, Matt Willis

Regizor
Rose Troche

Scenarist
Luke Albright, Greg Boaldin, Joe Wanjai Ross

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
17 Iunie 2022 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
My Fake Boyfriend titlul original

Este filmul My Fake Boyfriend pe HBO Max

Din păcate filmul My Fake Boyfriend încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul My Fake Boyfriend pe Netflix?

Din păcate filmul My Fake Boyfriend încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului My Fake Boyfriend

Andrew (Keiynan Lonsdale) are o problemă majoră: nu poate sta departe de iubitul toxic care tocmai l-a părăsit. Prietenii săi (Dylan Sprouse și Sarah Hyland) decid să-l ajute creându-l pe „Cristiano”, un iubit fals perfect pe rețelele de socializare. Problema rezolvată, nu? Gresit! Pe măsură ce Cristiano devine viral și devine o senzație în întreaga lume, Andrew îl întâlnește pe tipul său de vis din viața reală, Rafi, un proprietar fermecător de restaurant. Acum, Andrew trebuie să găsească o modalitate de a pune capăt aventurii false, de a se sustrage fostului său iubit gelos și de a câștiga inima lui Rafi în această comedie amuzantă și amuzantă despre lucrurile nebunești pe care le facem din dragoste.


Trailer la filmul "My Fake Boyfriend" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii