Header Ads Widget

Brian and Charles (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie online "Brian and Charles" 2022 cu actorii David Earl, Chris Hayward și Louise Brealey. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Brian and Charles".


Despre filmul Brian and Charles

Brian și Charles este un film de comedie britanic din 2022, regizat de Jim Archer, în debutul său în lungmetraj, după un scenariu de David Earl și Chris Hayward, care joacă și ei în film. Este o adaptare de lungmetraj a scurtmetrajului trio-ului din 2017 cu același nume.


Filmul britanic de comedie "Brian și Charles" a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance din 2022 Filmul este programat să fie lansat pe 17 iunie 2022 de către Focus Features și Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Brian and Charles

După o iarnă deosebit de grea, Brian intră într-o depresie profundă; complet izolat și fără să aibă cu cine să vorbească, Brian face ceea ce ar face orice persoană sănătoasă la minte când se confruntă cu o situație atât de melancolică. El construiește un robot.





Distribuție Actori în filmul Brian and Charles

David Earl, Chris Hayward, Louise Brealey, Jamie Michie, Nina Sosanya, Lynn Hunter, Lowri Izzard, Mari Izzard, Cara Chase, Sunil Patel, Rishi Nair, Colin Bennett, Vivienne Soan, David Edwards, Nicholas Asbury

Regizor
Jim Archer

Scenarist
David Earl, Chris Hayward

Genul filmului
Comedie, Filme 2022

Data de lansare
23 Ianuarie 2022 la Festivalul de Film Sundance, 17 Iunie în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Brian and Charles titlul original

Este filmul Brian and Charles pe HBO Max

Din păcate filmul Brian and Charles încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Brian and Charles pe Netflix?

Din păcate filmul Brian and Charles încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Brian and Charles

Filmul BRIAN AND CHARLES îl urmărește pe Brian, un inventator singuratic din Țara Galilor rurală, care își petrece zilele construind obiecte ciudate, neconvenționale, care rareori funcționează. Nedescurajat de lipsa lui de succes, Brian încearcă cel mai mare proiect al său de până acum. Trei zile, o mașină de spălat și diverse piese de schimb mai târziu, l-a inventat pe Charles, un robot inteligent artificial care învață engleza dintr-un dicționar și are o obsesie pentru varză. Ceea ce urmează este o poveste plină de umor și cu totul plină de căldură despre prietenie, familie, găsirea iubirii și renunțare.


Trailer la filmul "Brian and Charles" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii