Header Ads Widget

Wrecker (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune online "Wrecker" 2022 cu actorii Bryan Brooks, Carlos Madrid Mora și Camelia Dee. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Wrecker".


Despre filmul Wrecker

Wrecker este un film american de acțiune, regizat și scris de Bryan Brooks. În film, un muncitor în construcții devine justițiar nocturn căutând răzbunare. El împiedică o tranzacție mare de droguri care îl face pe un traficant s-o răpească pe soția acestuia. În rolurile principale îi găsim pe actorii Bryan Brooks, Carlos Madrid Mora, Camelia Dee, Charlie Woods, Ryan Lambert, Juliya Kutsopey, Gino Vigil, Duane Lawrence ;i Leo Stewart.


Filmul american de acțiune "Wrecker" este produs de compania Spine Chiller Studios și urmează să fie lansat în 2022.


Sinopsis la filmul Wrecker

Un muncitor în construcții care caută să se răzbune, iese doar noaptea ca justițiar și împiedică încheierea unui contract considerabil de droguri. Un șef răuvoitor de cartel o răpește pe soția muncitorului, doar pentru a descoperi că a subestimat tenacitatea noului său adversar.





Distribuție Actori în filmul Wrecker

Bryan Brooks, Carlos Madrid Mora, Camelia Dee, Charlie Woods, Ryan Lambert, Juliya Kutsopey, Gino Vigil, Duane Lawrence, Leo Stewart, Diana Diaz, Laura Martin, Ashley Becciani, Debra Jones, Nathaniel Stoner

Regizor
Bryan Brooks

Scenarist
Bryan Brooks

Genul filmului
Acțiune, Filme 2022

Data de lansare
2022

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Wrecker titlul original

Este filmul Wrecker pe HBO Max

Din păcate filmul Wrecker încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Wrecker pe Netflix?

Din păcate filmul Wrecker încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Wrecker

John, un muncitor în construcții, ce luptă la lumina lunii ca justițiar, este îndurerat din cauza răpirii recente a soției sale. Un prieten detectiv, ca simpatizează cu situația lui, îi dă lui John informații despre criminalii eliberați în speranța de a face dreptate în afara sistemului. După ce a condus spargerea unui laborator de droguri care conține o substanță misterioasă, șeful cartelului afectat o răpește pe iubita detectivului și o ține ostatică până când misterioasa „armă” este returnată. Lucrând împreună de cealaltă parte a legii, în efortul de a găsi prietena detectivilor, John își dă seama că șeful cartelului nu este doar în spatele dispariției propriei sale soții, ci și în spatele unui complot împotriva întregului oraș.


Trailer la filmul "Wrecker" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii