Header Ads Widget

I'm Charlie Walker (Film biografic 2022) Trailer și Detalii

Film dramă biografică online "I'm Charlie Walker" 2022 cu actorii Mike Colter, Dylan Baker și Safiya Fredericks. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "I'm Charlie Walker".


Despre filmul I'm Charlie Walker

I'm Charlie Walker este un film dramă biografică american, regizat și scris de Patrick Gilles. În film, Charlie Walker reușește să obțină un contract profitabil de curățare a coastei ce amenința golful San Francisco să devină un dezastru ecologic. El se confruntă cu rasismul instuționalizat din San Francisco în anul 1971. Filmul îi are în distribuție pe actorii Mike Colter, Dylan Baker, Safiya Fredericks, Mark Leslie Ford, Steven Wiig, Emma Caulfield Ford, Monica Barbaro, Carl Lumbly și Greg Cipes.


Filmul american biografic "I'm Charlie Walker" este o producție a comaniei FAMM Films și urmează să fie lansat pe 10 iunie 2022 de către Shout! Studios atât în cinematografele americane, cât și în streaming pe internet.


Sinopsis la filmul I'm Charlie Walker

Povestea adevărată a modului în care un bărbat disperat, înarmat doar cu farmecul și inteligența lui, se confruntă cu o corporație rasistă din San Francisco în 1971.





Distribuție Actori în filmul I'm Charlie Walker

Mike Colter, Dylan Baker, Safiya Fredericks, Mark Leslie Ford, Steven Wiig, Emma Caulfield Ford, Monica Barbaro, Carl Lumbly, Greg Cipes, Boots Riley, Ron Roggé, John Charles Meyer, Travis Johns, Lyle Kanouse, Bianca Sia, William H. Bryant Jr., Phillip E. Walker, Willie Brown, Vermyttya Erahn, David Fine, Safiya Fredericks, Mariel Neto, David L. Schormann, Etienne Eckert, Kirsten Eileen Dwyer, Samantha Simon, Andrea Monte Warren, Laurie Burke, Nadia Gillespie, Peter Abraham, Charleston Pierce

Regizor
Patrick Gilles

Scenarist
Patrick Gilles

Genul filmului
Biografic, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
10 Iunie 2022 în cinematografele americane și în streaming pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
I'm Charlie Walker titlul original, Black Gold (America Is Still the Place) titlu alternativ, Charlie's American Dream titlu alternativ

Este filmul I'm Charlie Walker pe HBO Max

Din păcate filmul I'm Charlie Walker încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul I'm Charlie Walker pe Netflix?

Din păcate filmul I'm Charlie Walker încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului I'm Charlie Walker

Bazat pe o poveste adevărată, Mike Colter joacă rolul antreprenorului de camioane și construcții Charlie Walker. În 1971, două petroliere s-au ciocnit violent în largul coastei San Francisco, vărsând milioane de tone de țiței, creând un dezastru ecologic. Împotriva tuturor pronosticurilor, Charlie a reușit să obțină unul dintre cele mai profitabile contracte de curățare a coastei care amenința o mare parte din golful San Francisco. Cu doar trei camioane, o etică incredibilă a muncii și multă inimă, filmul povestește discriminarea rasială îndurată de Walker în timp ce încearcă să salveze coasta și lupta împotriva rasismului instituțional chiar de la compania care l-a angajat în primul rând.


Trailer la filmul "I'm Charlie Walker" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii