Header Ads Widget

Titanii (Film acțiune 2022) The Hyperions Trailer și Detalii

Film de acțiune sf online "Titanii" 2022 cu actorii Cary Elwes, Penelope Mitchell și Elaine Tan. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Hyperions".


Despre filmul Titanii

Titanii / The Hyperions este un film de acțiune și comedie ștințifico-fantastic american din 2022, regizat de Jon McDonald și scris de el însuți cu ajutor din partea scenaristului Mike Timm. În film, doi dintre super eroii Titani originali au crescut și acum își vor insignele înapoi. În rolurile principale îi găsim pe actorii Cary Elwes, Penelope Mitchell, Elaine Tan, Alphonso McAuley, Tanner Buchanan, Keli Price, R.J. Asher și Paris Benjamin.


Filmul american "Titanii" este produs de companiile American Millimetre, Justin Bell Productions, Archstone Entertainment, ReKon Productions și Saban Films, și a fost lansat în America pe 10 martie 2022 pe contul de Youtube al companiei The Daily Wire. Acum poate fi văzut pe platforma proprie a The Daily Wire.


Sinopsis la filmul Titanii

În 1960, profesorul Ruckus a inventat insigna Titan - un dispozitiv care le permite oamenilor să aibă o anumită superputere. Sărind în 1979, când doi dintre supereroii originali care au crescut, își doresc înapoi insignele Titan.





Distribuție Actori în filmul Titanii

Cary Elwes, Penelope Mitchell, Elaine Tan, Alphonso McAuley, Tanner Buchanan, Keli Price, R.J. Asher, Paris Benjamin, Tom Bromhead, Keli Daniels, Jacques Derosena, Judy Elle, Cristian Fagins, Caitlyn Friedlander, Josh Harp, Annie Korzen, Sal Lopez, Jon McDonald, Vikki McDonald, Troy Metcalf, Jan Munroe, Rachel O'Meara, Jack Jaco Pitchon, Mark Poletti, Andrew Patrick Ralston, Indi Star

Regizor
Jon McDonald

Scenarist
Jon McDonald, Mike Timm

Genul filmului
Acțiune, Comedie, SF, Filme 2022

Data de lansare
10 martie 2022 pe contul de Youtube al companiei The Daily Wire

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Hyperions titlul original

Este filmul Titanii pe HBO Max

Da, filmul Titanii este disponibil pe HBO Max și poate fi urmărit pe platforma HBO Max România.

Este filmul Titanii pe Netflix?

Din păcate filmul Titanii încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Titanii

O interpretare deformată a clasicului Disney, combinând acțiunea live și animația, THE HYPERIONS este un film cu supereroi mai inventiv și mai imaginativ ca oricare altul. Faimos, îndrăgit și înzestrat cu super puteri unice de „insignele Titan” ale profesorului Ruckus Mandulbaum, tânărul trio de super-eroi a fost adorat și admirat pentru acțiunile lor curajoase, de a scăpa globul de răufăcători. Dar de-a lungul anilor, pe măsură ce orgoliile s-au mărit și s-au dezvoltat resentimente, profesorul a înlocuit echipa cu membri mai noi. Ani mai târziu, doi dintre adolescenții luptători inițiali își vor puterile înapoi și nu se vor opri aproape de la nimic pentru a le recupera. THE HYPERIONS este o comedie de acțiune cu supereroi fantastic de distractivă.


Trailer la filmul "The Hyperions / Titanii" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii